Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата

  • 01 април 2021 14:46

  • 357
  • 5
Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата
© ПП ГЕРБ

Доспат се утвърди като знаково място за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Дойдохме в пълен състав – осемте кандидат-депутати да ви благодарим за подкрепата, която винаги сме получавали от вас и да поискаме отново доверието ви, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е пред жители на общината.

Тя подчерта, че в годините, в които е управлявала ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, в Доспат са реализирани много проекти.

„Само с постановления на Министерския съвет в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти. Тук се строи усилено нов център на града, който значително ще подобри облика на Доспат -на стойност 4,5 млн. лв. Зад нас е залата, виждаме училището, улици, пътища. Всичко това се е случвало, защото сме работили в един екип, един добре стикован отбор от професионалисти, заедно с кмета, с народните представители, с централната и регионалната власт. Това е успешният модел да се реализират политиките, които обещаваме. Всичко, което сме поемали като ангажимент, е изпълнено“, посочи д-р Дариткова.

Тя помоли хората да не се поддават пред новоизмислени месии - хора, които идват за малко, обещават много, но не могат нищо да свършат.

Дариткова заяви, че ако ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на получи доверие за следващ мандат, обещава устойчивост на държавните финанси, увеличение на брутния вътрешен продукт, увеличение на минималната и средната работна заплата, на пенсиите, повече инвестиции в пътища, водоснабдяване, повече санирани сгради и повече привлечени европейски средства.

Недялко Славов – втори в листата, съобщи, че поет ангажимент, който е част от регионалната програма на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, е пълна реконструкция на пътя Девин-Доспат.

„Аз не крия, че имаме надежди на тези избори Доспат да бъде общината, която ще даде най-високите резултати за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, посочи Славов и допълни, че в управлението си ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в доказа ангажираност към проблемите на всяко населено място, на всяка община, с индивидуален подход към всеки, който е имал нужда от подкрепа.

Владимир Солаков – четвърти в листата и представител на община Девин, призова жителите на Доспат да гласуват за най-силната листа в тези избори.

„Не се доверявайте на приказки, а вижте кой върши реалната работа! Има едни наши опоненти, които говорят, че всички пари, които са идвали в региона, са от г-н Цветанов. Това е абсолютна лъжа. Аз съм бил 4 години заместник-кмет и знам много добре - един кмет, когато иска пари, писмото винаги е с адресат Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Средствата  в общината пристигат с подписа му. Всеки, който ви говори друго, ви манипулира. Не се поддавайте на внушения във времена на пандемия! Подкрепете хората, които са доказали, че в действителност разрешават проблемите ви“, призова Солаков.

Той е категоричен, че всеки глас за листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в неделя е не само глас за народните представители, а глас в подкрепа на кмета, глас за себе си.

Последвайте канала на

Novini.bg
357 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Alexisa21

2021.04.10 | 03:53

5
­­­В­и­­­ж­­т­­е­­­ ­­м­о­­­я­­­т­­­а­­ ­­т­­и­­й­н­ ­п­­­у­­т­­­к­а­­ ­­-­­­ ­W­­W­­­W­.­B­­G­­1­7­­­.­­C­­L­U­­­B­

2021.04.01 | 21:13

4
ДОКЛАД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА – БЪЛГАРИЯ, 2020 г. РЕЗЮМЕ Начало | Новини и събития | ДОКЛАД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА – БЪЛГАРИЯ, 2020 г. РЕЗЮМЕ 55 ДОКЛАД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА – БЪЛГАРИЯ, 2020 г. РЕЗЮМЕ България е конституционна република, управлявана от свободно избрано еднокамарно Народно събрание. Държавното управление се осъществява от коалиционно правителство, ръководено от министър-председател. През 2017 г. са проведени избори за Народно събрание, като Централната избирателна комисия (ЦИК) не установи съществени изборни нередности. Международните и местните наблюдатели определиха изборите за Народно събрание, както и проведените през 2016 г. президентски избори, за свободни и честни като цяло, но посочиха някои недостатъци. Министерството на вътрешните работи отговаря за правоприлагането, миграционните въпроси и граничния контрол. Държавна агенция „Национална сигурност“ е подотчетна на Министерския съвет и отговаря за разследването на корупция и организирана престъпност. Въоръжените сили отговарят за външната сигурност, но могат също така да подпомагат опазването на сигурността на границите. По време на извънредното положение поради пандемията от коронавирус въоръжените сили получиха правомощия да прилагат мерките и ограниченията, свързани с COVID-19, но не ги упражниха. Националната служба за охрана, подчинена на президента, отговаря за сигурността на държавници и високопоставени официални лица. Гражданските власти поддържаха ефективен контрол върху силите за сигурност. От представители на силите за сигурност бяха извършени определени нарушения. Съществените проблеми, свързани с правата на човека, обхванаха: насилствено отношение от страна на полицията; произволни арести; сериозни проблеми с независимостта на съдебната система; сериозни ограничения на правото на свободно изразяване, включително цензура на медиите, насилие и заплахи за упражняване на насилие срещу журналисти, както и корпоративен и политически натиск върху медиите; връщане на бежанци или търсещи убежище лица; тежки корупционни деяния; престъпления, свързани с насилие или заплахи за упражняване на насилие срещу роми; насилие срещу деца; престъпления, свързани с насилие или заплахи за упражняване на насилие срещу лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и интерсексуални лица (ЛГБТИ). Макар че властите предприеха стъпки за наказателно преследване и налагане на наказание на длъжностните лица, извършили нарушения на правата на човека, действията на държавните органи бяха недостатъчни и се наблюдаваше проблем с безнаказаността. Пълната версия на български ще бъде публикувана скоро. Пълната версия на доклада на английски език може да бъде намерена тук: h ttp s:/ /w w w.state.gov/reports-bureau-of-democracy-human-rights-and-labor/country-reports-on-human-rights-practices/ От U.S. Embassy Sofia | 30 март 2021

2021.04.01 | 16:09

3
Освен 10 оядени гербаджийски престъпника, друг се не вижда. На кого точно благодари тази?
Иво

2021.04.01 | 15:08

2
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Ерни

2021.04.01 | 15:08

1
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

Добави коментар

Водещи новини