Красен Кралев откри игрище за мини футбол в с. Цонево

  • 31 март 2021 11:27

  • 826
  • 3
Красен Кралев откри игрище за мини футбол в с. Цонево
© ПП ГЕРБ

Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на във Варна Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и кметът на Община Дългопол Георги Георгиев откриха ново игрище за мини футбол в село Цонево.

Проектът е финансиран от Министерството на младежта и спорта със 152 909 лева, съобщиха от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Красен Кралев откри игрище за мини футбол в Провадия

Футболното игрище разполага с изкуствена настилка, осветление и трибуни и може да се използва от всички жители на селото.



"За мен е удоволствие да съм сред вас. Това е поредният завършен проект във Варненска област. Винаги когато откриваме ново спортно съоръжение е празник. Игрището е с много високо качество. Поддържайте го и го ползвайте със здраве", заяви Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Той зарадва отборите на Цонево и Дългопол със спортни екипи, футболни топки, флагчета и мрежи. След официалното откриване двата тима изиграха демонстративен двубой на новото игрище.

Кметът на Дългопол Георги Георгиев благодари на Кралев за подкрепата, която оказва на спорта в региона. „Преди малко повече от месец министър Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във отново беше тук и сподели с нас, че в края на март Цонево ще разполага с модерно игрище за мини футбол. Днес това е факт, благодарение на него", заяви Георгиев.



В края на декември миналата година с постановление на Министерски съвет бяха отпуснати 1 млн. 788 хил. лева към бюджета на Община Дългопол. От тях 318 000 лв. са предназначени за ремонт на спортната зала в Цонево, която ще се използва за физкултурен салон, а 600 000 лв. ще послужат за изграждането на нов физкултурен салон в с. Медовец.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
826 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
до модератора

2021.05.06 | 22:27

3
Ти освен да лапаш пишки за нищо друго не ставаш.
до модератора

2021.05.06 | 22:23

2
Много мъчително трябва да умреш бе изрод.
Melissaa23

2021.04.10 | 03:53

1
­В­­­и­­­ж­­­т­­­е­ ­м­о­я­­т­­а­­ ­­т­­и­­й­­­н­­­ ­­­п­­­у­­т­­к­­­а­­­ ­­-­­ ­W­W­W­.­B­G­1­7­­.­­C­L­­­U­­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини