Посолството ни в Гърция предоставя на българските граждани удостоверение за придвижване в изборния ден

  • 26 март 2021 18:35

  • 2195
  • 1
Посолството ни в Гърция предоставя на българските граждани удостоверение за придвижване в изборния ден
© Getty Images/Guliver (архив)

Във връзка с предстоящите на 4 април 2021 г. парламентарни избори и предвид действащите ограничителни мерки на територията на Република Гърция посолството на Република България в Атина предоставя на българските граждани, пребиваващи в страната, Удостоверение за придвижване до и от избирателните секции, включително от други населени места, съобщават от пресцентъра на МВнР.

Документът за придвижване е съгласуван с Министерството за защита на гражданите на Република Гърция като валиден документ за придвижване в изборния ден за целите на упражняване на избирателното право на българските граждани. Чрез този документ се гарантира правото на придвижване на българските граждани в Гърция в деня на изборите. Документът е валиден от 07.00 до 21.00 ч. на 4 април 2021 г. 

Ето как българите в Аржентина ще могат да се придвижват, за да гласуват

Документът, който при необходимост трябва да бъде представен на компетентните гръцки власти, е публикуван на интернет-страниците на посолството ни в Атина и Генералното консулство в Солун на следните адреси: https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/29067 и https://www.mfa.bg/embassies/greecegk/news/29068.

Последвайте канала на

Novini.bg
2195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stephaniea19

2021.04.10 | 03:54

1
­В­и­­­ж­­т­­­е­­ ­­­м­­­о­­я­­т­­­а­­ ­­­т­­и­й­­н­­­ ­­п­­у­т­­­к­а­­ ­-­­ ­­­W­W­W­­­.­­B­G­­1­7­.­­C­L­­­U­­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини