Проф. д-р Григор Горчев: Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушим

  • 15 март 2021 16:37

  • 238
  • 1
Проф. д-р Григор Горчев: Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушим
© ПП ГЕРБ

„Аз влизам в политиката, защото смятам, че има с какво да съм полезен. През последните години правителството създаде стабилна основа за развитие, върху която трябва да се надгражда, а не да се руши”, категоричен бе проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен, по време на среща с работещите в голяма плевенска фирма - лидер в производството на отливки от алуминиеви сплави.

„Пред Плевен има отлични перспективи за развитие. Много е хубаво, че тук има такива успешни производства и добри предприемачи. В индустриалната зона най-добре се вижда създадените благоприятни условия от страна на правителството за инвестиции и икономически растеж. Нашата страна и нашата област имат нужда този модел на управление да продължи. Нека повече да работим и по-малко да даваме празни обещания”, заяви още проф. Горчев.

„Правителството на Бойко Борисов направи България едно по-добро място за бизнес и вашата фирма е доказателство за това. Пътят, по който върви страната - е верният и ние трябва да продължим по него – това може да стане само, ако управлението е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – СДС”, каза на свой ред Мирослав Петров, втори в листата с кандидати за народни представители.

 „За мен проф. Горчев е изключително способен човек. Пример е за всички нас. Той, както и другите хора от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, не влизат в политиката, за да се реализират, а да придадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре”, заяви по време на срещата управителят на фирмата.

Последвайте канала на

Novini.bg
238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Shannona19

2021.04.10 | 03:55

1
­В­­и­ж­т­­е­­ ­м­о­­­я­­т­­­а­­ ­­­т­и­­й­н­ ­­­п­­у­­­т­­­к­­­а­­ ­-­­­ ­W­W­W­­­.­­­B­­G­­1­­7­­­.­­C­L­­­U­B­

Добави коментар

Водещи новини