Росица Кирова във Видин: Обединени сме от силната си връзка с родния край

  • 09 март 2021 13:37

  • 633
  • 4
Росица Кирова във Видин: Обединени сме от силната си връзка с родния край
© ПП ГЕРБ

„С номер 28 за минимум двама депутати от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от Видински регион. Това е нашата цел. Заставаме пред вас обединени, хора които могат да носят отговорност”, заяви водачът на листата кандидати за народни представители Росица Кирова. Заедно с втория в листата Александър Матеев и областния ръководител на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Генади Велков бяха проведени срещи в селищата от община Чупрене и град Белоградчик.

В  разговорите Росица Кирова представи основните цели, които си е поставила тя и колегата й кандидати - завършване изграждането на магистралата до Видин; ускоряване на процедурите за строителство на тунел под Петрохан и привличане на инвеститори към  Северозападна България.

 „На 4 април трябва да изберем онези, които няма да ни излъжат. Вие трябва да дадете своя вот за тези, на които имате доверие. Всичко останало зависи от нас. Ако имате качествени инициативи ние, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ще ви помагаме и няма да пестим сили, защото сам човек нищо не може да направи. Обединени сме от силната си връзка с родния край”, заяви Росица Кирова.

„Без помощта на правителството, без силно лоби няма да успеем да привлечем инвестиции и постигнем развитие като град и регион. Затова ние ви предлагаме човека, който може да се бори за нашия край  – Росица Кирова”, каза Генади Велков.

„Не разпилявайте вота”, допълни Александър Матеев и призова хората да гласуват разумно, да подкрепят листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, която е от можещи, знаещи и доказали се личности.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
633 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Sherrya17

2021.04.10 | 03:56

4
­­В­­­и­ж­­т­­­е­­­ ­­м­­о­я­­­т­­а­ ­т­и­й­н­­­ ­­­п­­­у­­­т­­к­­­а­­ ­-­­ ­W­­­W­­­W­.­­­B­G­1­­­7­.­C­L­­U­­B­­­
Емил

2021.03.09 | 19:47

2
Бъди силна и смело напред.
Реалист

2021.03.25 | 19:22

3
Без сърце, морал и идентичност е напълно подходяща за ПКП-2 Дръжте си я!

2021.03.09 | 14:35

1
Всички нън от политиката!

Добави коментар

Водещи новини