ГЕРБ със силен старт на кампанията в Бургас, представи регионална програма с изпълними проекти

  • 08 март 2021 16:48

  • 638
  • 12
ГЕРБ със силен старт на кампанията в Бургас, представи регионална програма с изпълними проекти
© ПП ГЕРБ

„Бургас доказа през последните години, че с правилната мотивация и с хора могат да се случат неща, които сме смятали за невъзможни. Инвестицията в хората е най-големият ангажимент, който всеки политик трябва да поеме – тя минава през здравеопазване, образование, инфраструктура. Бургас се сочи за пример за началното и средното образование, но трябва да увеличим усилията си към висшето образование в региона. Градът има какво да покаже по отношение и на археологията, на туризма, на икономическите зони, които ще продължат да се създават. Да работя с този отбор е прекрасно предизвикателство“. Това обяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас – Любен Дилов, по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията в коалиция със СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

„За да се изпълнят всички заложени проекти, трябва да има компетентни хора. Убеден съм, че кандидат-депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се борят това, което са обещали, да се случи. Няма време за губене, ние не само трябва да гоним Европа, а и да изпреварваме другите градове, ако искаме Бургас да е град на младите хора. Мястото, в което всеки може да реализира своя живот и мечта“, сподели по време на откриването зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кмет на Бургас Димитър Николов.

Областният лидер на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев подчерта, че амбицията на структурата е за минимум 6 мандата от 2 МИР. „Винаги сме изпълнявали обещанията си. С отчета на работата си за изминалия мандат показахме, че всичко, което сме поели като ангажименти, е изпълнено. И този път излизаме пред жителите на област Бургас с регионална програма. Любен Дилов е доказан  политик и съм сигурен, че в негово лице Бургас ще има защитник на каузи и проекти“, допълни той.

Ивелина Василева представи част от приоритетите от националната програма за управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, както и акценти от регионалната. „За следващия мандат основното предизвикателство ще бъде справянето с социалните и икономически последствия от пандемията. Ще продължаваме работата си с грижата за здравето на хората, с прилагане на социални политики. В края на следващ мандат на управление целите ни ще са БВП да нарасне към 100 млрд. евро, минималната заплата в края на мандата да бъде поне 1000 лв., а средната поне 2000 лв. По отношение на сектор „Околна среда“ преди дни дойде добрата новина за „зелена светлина“ по един от най-мащабните водни проекти за Бургас. Ще бъдат направени инвестиции за подобряване на ВиК инфраструктурата, за по-добро качество на питейната вода, за опазване на Черно море и на природата в Бургас и региона, в 13 населени места и 8 общини“, каза тя.

Деница Николова, зам.-министър на регионалното развитие в мандат 2017-2021 г. и номер 3 в листата, акцентира върху изграждането на Университетска детска болница и четирилентови пътища в областта. „Важно да запазим живота на хората и да намерим възможност да подсигурим по-добро здравеопазване за нашите деца. Да направим областта и най-вече Бургас основна територия на растеж за целия югоизточен район. Чрез изграждането на Университетска детска болница ще допринесем за качественото обслужване за най-малките, говорим не само лечение, но и за превенция, диагностика. Предстои ни да продължим изграждането на четирилентови пътища до малките населени места – Бургас-Царево, Бургас-Айтос, Бургас-Средец и разбира се Бургас-Малко Търново. Работим по това, за да развиваме малките населени места и да се стремим към икономическо развитие“, заяви Николова.

Жечо Станков коментира предстоящото подновяване на програмата за саниране, както и възможността еднофамилните къщи да участват в нея. Той изтъкна като приоритет от регионалната програма и обособяването на нови и екологично чисти  индустриални зони и паркове.

Сред акцентите от регионалната програма на ГЕРБ-Бургас са нови инвестиции в модерно образование, ВиК инвестиции за още по-чисто Черно море, държавна политика за полети от и за Бургас, социална политика за най-уязвимите, развитие на конгресен и спортен туризъм в Конгресен център и зала „Арена Бургас“, четирилентови пътища от Бургас до Царево, Айтос, Средец и др.

Последвайте канала на

Novini.bg
638 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Jackiea17

2021.04.10 | 03:56

12
­В­­и­­­ж­т­­­е­­­ ­­­м­­о­я­­­т­а­ ­­т­­­и­­й­н­­ ­­­п­­­у­­­т­­к­­а­­ ­-­­ ­­­W­W­W­.­­B­­­G­­­1­­­7­.­­­C­L­U­­­B­­­

2021.03.08 | 17:42

1
"изпълними проекти" е новото "видими резултати" - а реално същите мутри ще въртят същите мутренски далавери и ще отсипват на популацията трохи от откраднатото.
хахаха долния смешко

2021.03.09 | 13:29

11
герб е бкп, путьо

2021.03.08 | 17:54

3
Тогава нека дойдат БКП

2021.03.08 | 21:04

6
Не накраднахте лисе боклуци герберски.
Ivo I.

2021.03.09 | 11:58

10
TI IME NEMASH LI BE neBOKLUK ?

2021.03.08 | 21:08

7
Румен Радев да дигне танковете и да ве навре в миша дупка,всички гербери.
Ivo I.

2021.03.09 | 11:54

9
epa SKRIL SE E !
Ivo I.

2021.03.09 | 11:53

8
KADE E 'O,SHIPKA- radeff',che neshto LIPSVA ?
xx

2021.03.08 | 18:16

5
...БВП да нарасне към 100 млрд.евро...ами тя Сърбия, която премина през жестока война има с 40% по-високо БВП от нас. При това не е член на ЕС....
xx

2021.03.08 | 17:55

4
...Любен Дилов начело на ГЕРБ в Бургас - пълен провал на изборите.

2021.03.08 | 17:46

2
Отивате да работите на полето по европейска програма!

Добави коментар

Водещи новини