Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната кампания в Хасково с водосвет за здраве и успехи

  • 08 март 2021 15:44

  • 1168
  • 3
Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната кампания в Хасково с водосвет за здраве и успехи
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на откриха предизборната кампания в Хасковска област по традиция с водосвет за здраве и успехи. Ритуалът бе отслужен от отец Никола в хасковската църква „Свети Архангел Михаил“.

„Ние сме силният отбор и тръгваме съм поредна изборна победа в Хасковски регион. Всеки от нас е доказал с работата си през годините, че може да поема отговорност и да взема решения. Нашата листа е най-силната, защото в нея са включени доказани професионалисти и експерти“, коментираха кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Хасково.

„Вярваме, че хората ще ни подкрепят, защото заедно ще продължим започнатото. Приоритети за нас продължават да бъдат образованието, икономиката, бизнеса и туризма, културата, спорта, здравеопазването“, категорични са от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Водач на листата на коалицията е Делян Добрев – областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Хасково. Той повежда към поредната изборна победа не партийна листа от кандидати, а екип от експерти от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и гражданска квота, които имат идеи и воля да
работят за Хасковски регион.

„Всички ние сме местни хора. Познаваме проблемите и в най-отдалечените места на областта и знаем какво очакват избирателите от нас. Доверие се печели с работа и с резултати. Затова за нас кампанията не е време за обещания, а за поемане на ангажименти и за изпълнението им през мандата, който предстои“, подчертаха кандидатите на народни представители от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Novini.bg
1168 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Толупа

2021.03.10 | 11:59

3
Абе,на тази ли викали краварката от долния ъгъл?

2021.03.08 | 21:09

2
Румен Радев да дигне танковете и да ве навре в миша дупка,всички гербери.
Гост

2021.03.08 | 18:46

1
Сега вече е ясно, защо се раздадоха толкова пари за църквите, сиреч и за заплатите на отците, защо после Борисов ги посети да каже колко добрини им е направил и най вероятно ги е помолим да опростят греховете на хората му, че тръгват за нови избори .

Добави коментар

Водещи новини