КОД откри кампанията си в Бачковския манастир

  • 05 март 2021 13:15

  • 376
  • 2
КОД откри кампанията си в Бачковския манастир
© КОД

ПП КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият откри първата си предизборна кампания с водосвет в Бачковския манастир. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Тук сме, защото сме убедени, че промяната, от която има нужда България е в храма. Всички ние трябва да се върнем към християнските ценности, към онзи здрав морал, който ни е съхранил като нация през вековете, който ни е предаден през поколенията. Така лидерът на консерваторите обясни избора на място за откриване на кампанията. В нашата национална  и християнска традиция, когато започваш нещо значимо,  когато се каниш да отдадеш сили и енергия в някаква идея, отиваш в храма.

Убеден съм, че ние, днешните българи трябва да се научим по-често да се отбиваме в храма, сподели още Москов. На откриването на кампанията присъстваха всички водачи на листи, ръководството на партията и симпатизанти. 

Д-р Москов разкри как да избегнем нов локдаун

Днес, ние сме тук, за да се помолим за Родината си, обяви председателят на КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият Варна Наталия Шулика, инициатор и организатор на посещението на консерваторите в Бачковския манастир. Цел на КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият е да събуди националното, там където то все още тлее. Дали ще са 30 000, 100 000 или 200 000 човека, които все още не са загубили спомена за Велика България, това ще разберем след изборния ден, каза още Шулика.

За да бъде жив човек, трябва да живее с истината, убеден  е заместник председателя на КОД  Любомир Канов. Вярвам, че България е тръгнала към своето ново начало, към истината, към морала, към семейството и към човешкото достойнство. Вярвам, че от тук, от храма, нашето вдъхновение ще тръгне към много хора. Ние българите трябва да се отървем от специфичния ни песимизъм и да се обърнем към вярата, заяви още Канов.

Последвайте канала на

Novini.bg
376 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Angiea16

2021.04.10 | 03:56

2
­­В­­и­­­ж­­­т­е­ ­­­м­о­­я­­т­а­ ­­т­­­и­­й­­­н­­ ­п­­у­т­­­к­­­а­­ ­­-­­ ­­W­W­­W­­­.­­B­­G­­1­­7­­.­­­C­L­­U­­B­­
Антоанета Емануилова Патева

2021.03.17 | 00:11

1
Кога е вьзможна преди изборите лична среща с Г-н Петьр Москов и кьде

Добави коментар

Водещи новини