ВОЛЯ и НФСБ представиха водачите на листите си

  • 04 март 2021 13:18

  • 1080
  • 1
ВОЛЯ и НФСБ представиха водачите на листите си
© Булфото (архив)

"Патриотична коалиция - "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия," представиха водачите си на листи в страната. От 9 март започват да подписват договор с гражданите.

Лидерът на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще води листата в Бургас, а лидерът на "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" Веселин Марешки - във Варна. Това, че сме водачи само на една листа, показва нашето самочувствие, коментира Марешки. Имаме самочувствието, че сме свършили добра работа за хората, затова не си слагаме резерви да се пишем и в други листи, добави той.

Кадър: Булфото

Кръстина Таскова ще е водач на две листи - в Добрич и в Стара Загора. Това било едно от двете изключения, защото е родом от Добрич, но намерила голямата любов в Стара Загора и живее там понастоящем. Боряна Георгиева е водач в 25 МИР-София и в Шумен. Борис Ячев ще е начело на листата в Пловдив-област, Елена Пешева - в Пловдив, Симеон Найденов - в Търговище, Полина Христова - в Плевен.

Марешки отбеляза, че в листите на "Патриотична коалиция - "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива наНФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия," влизат титани в спорта като Димитър Пенев, Петър Жеков - първата "Златна обувка" на България. В листите на формацията е и генерал Димитър Шивиков.

Димитър Пенев разкри защо е част от коалицията на ВОЛЯ-НФСБ

От 9 март започваме в цялата страна да разписваме договор с гражданите, заяви лидерът на "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" Веселин Марешки. Едно от посланията, с които се обръщаме към хората, е "Гласувайте ни задачи", посочи той. Марешки каза, че имат много силна програма и няма да участват в черна кампания.

Нашето чисто политическо минало е в основата на формирането на коалицията, заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Кадър: Булфото

Той посочи, че с "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" са имали много общи позиции и взаимно са си подкрепяли законопроекти, защото двете политически партии са изградени върху основата на икономическия патриотизъм - нещо, което в предишните коалиции не се е получавало особено успешно. По думите му, това е основата на бъдеща управленска програма, която поставя на първо място доходите на българските граждани чрез увеличение на пенсиите. Втората задача, която си поставяме, е да подадем ръка на малкия и средния бизнес, каза Симеонов.

От патриотичната коалиция ще се борят с монополите и картелите, и с хазарта. Обединявало ги и недопускането на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с до управлението.

На въпрос дали биха подкрепили правителство "Борисов 4", Симеонов отговори: "Само след съгласуване на програмата за управление".

Вижте и това видео от нашия архив:

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1080 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Tanyaa20

2021.04.10 | 03:57

1
­­В­­­и­ж­­т­­­е­­­ ­­­м­о­я­­т­а­­­ ­т­и­й­­­н­­ ­­п­­у­­­т­­­к­­­а­­ ­­-­­ ­­­W­­W­W­­­.­­B­­­G­­1­­­7­.­C­­L­­­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини