БЗНС се присъедини към коалицията на ВОЛЯ и НФСБ

  • 01 март 2021 11:38

  • 1368
  • 3
БЗНС се присъедини към коалицията на ВОЛЯ и НФСБ
© Булфото (архив)

БЗНС се присъедини към Патриотичната коалиция ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,. Земеделският съюз с лидер Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. припозна приоритетите и каузите на коалицията.

„Приветствам включването на българските земеделци в нашата коалиция. БЗНС е почтена партия със сериозна история и ще допринесе за общия успех. Техният идеал за богата и просперираща България е непроменен повече от 100 години. Със сигурност присъединяването на земеделската партия ще допринесе за обединение на патриотичния вот.

Марешки и Симеонов ще водят листите във Варна и Бургас

Отдавна агенции и медии внушават на българите, че изборът е само между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Но това не е вярно. Днес ние сме истинската алтернатива на статуквото, което за три десетилетия успя да направи България страна от Третия свят.

БЗНС винаги е била олицетворение на най-хубавите качества на българина – трудолюбие, грижовност и искрена любов към Родината –ценности, които и ние напълно споделяме”, заяви Марешки.

Радина Лазарова
1368 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.03.01 | 12:25

3
БЗНС.Едах ви мамата и вие ли станахте помияри.От 30 г съм в бзнс но повече не искам да чувам за вас бойкови лизачи.Умрете по скоро.

2021.03.01 | 12:18

2
БЗНС.Едах ви мамата и вие ли станахте помияри.От 30 г съм в бзнс но повече не искам да чувам за вас бойкови лизачи.Умрете по скоро.
БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ

2021.03.01 | 12:16

1
bg-biblioteka.blogspot.com

Добави коментар

Водещи новини