Марешки: Ще бъдем огромна изненада на изборите, борим се за минимум трето място

  • 11 февруари 2021 17:50

  • 3752
  • 22
Марешки: Ще бъдем огромна изненада на изборите, борим се за минимум трето място
© БТВ

Образуването на патриотична коалиция на "Воля" и НФСБ е може би основната новина на тези избори. Нашата коалиция е широко отворена за всички хора с патриотични нагласи. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Воля" Веселин Марешки за новата коалиция с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Вместо да делим, ние обединяваме. Важно е всички патриотични сили да се явят заедно за патриотичните интереси като безплатните лекарства за пенсионерите и по-ниските цени на горивата. Битката започна. Апелираме всички, които милеят за тази битка, да се включат и очакваме пълна мобилизация на патриотичния вот, заяви той.

Той посочи, че когато е искал оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 заради майките на деца с увреждания, е бил подлъган. Тези жени, които идваха при мен, ме подлъгаха. Това е отвратително към хората с увреждания. Това е било параван, опит да се вкарат в парламента едни хора, които са ги гонили в белия автобус. Бях младеж, когато съм гледал по телевизията Мая Манолова, Лупи, Татяна Дончева да раздават правосъдие. Кога ще дойде редът на тези образовани млади българи, които справедливо бяха на площадите? Едни и същи се въртят, подчерта Марешки.

Тези, които в момента разцепват патриотичния вот, ще бъдат наказани от избирателите заради това предателство. Кое ги кара да се разединяват, нали уж бяха доволни от мандата, заяви лидерът на "Воля".

Попитан как ще съвместяват геополитическите си пристрастия с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в коалицията, Марешки, който е известен като отявлен русофил, каза: "Оставяме разделителните линии настрана. Той може да е фен на едно, аз – на друго. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, когато последно се видяхме, ме попита: "Ти Русия или България?" Аз казвам: "Русия след България, САЩ след България".

"Патриотична коалиция "Воля"- НФСБ" се регистрира в ЦИК

Само пълен идиот може да твърди, че строя незаконно в Морската градина във Варна. Христо Иванов се снима пред т.нар. кокошарник, а той е бил министър на правосъдието, когато този строеж бил там и не е протестирал. Протестът срещу строежа, за който говорят т.нар. психодесни, не е срещу строежа, а срещу Марешки, каза още лидерът на "Воля".

Той заяви, че в началото на мандата на сегашното правителство е получил предложение от бизнесмен да си продаде бензиностанциите, срещу което да му бъде съдействано да стане вицепремиер.

Моят бизнес взе много пари от джобовете на картела и ги остави в джобовете на хората – може би около 1 млрд. лева. Това няма кой да ми го прости. Ние обаче освен патриотична коалиция, ще бъдем огромна изненада на изборите, борим се за минимум трето място на изборите, подчерта Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3752 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Alexandraa22

2021.04.10 | 03:59

22
­­­В­и­­­ж­­т­­е­­­ ­м­­­о­­я­т­а­­­ ­т­и­­й­­­н­­­ ­­п­­­у­­­т­­к­­а­­ ­­­-­­ ­­­W­­­W­­W­­­.­B­G­­1­7­­­.­­C­­­L­­­U­­B­­­
Защок

2021.04.08 | 20:56

21
Кьде са безплатните лекарства?!?
?

2021.02.15 | 15:15

20
Днешните "патриоти" в парламента,леле майко ,смотания си знае горивата картели лекарства,ми мутро заспала за цял мандат не разбра ли кои са картелите ,нали уж за това отиде,да ги "бориш",или викаш не стигна времето,още четири годинки трябват пак да се борите,май повече се гушкате мутро
платено съобщение:

2021.02.12 | 17:42

19
Валерка, обичам те ! - Марешки
Първо място,

2021.02.12 | 05:12

18
не трето. За затвора сте записани на първо място!
Гошо

2021.02.11 | 21:48

17
Този алчен индивид, да започне да пие от безплатните хапчета!!!
Ще

2021.02.11 | 21:30

16
Бъде най-доброто за България ако сте бъдещата втора сила и премахмете ония атентатори крадливи-бсп и сателити.
Софиянец

2021.02.11 | 20:49

15
Този успя да ме развесели.
ФАКЮ

2021.02.11 | 20:46

14
Само В моКРиТе Ти сЪнищА БоклУк СКапАН. СЛЕд Изборите В соФИйскИя пРи БАй СТАврИ ДА те Прави буЛКа
Не е смешно,

2021.02.11 | 20:36

13
защото тази политическа порнография развращава нравите и разгражда държавността! Хората не бива да свикват с отвратителното!

Добави коментар

Водещи новини