ЦИК обяви обществена поръчка за разяснителни клипове за вота

04 февруари 2021 16:55

ЦИК обяви обществена поръчка за разяснителни клипове за вота
© Булфото/Архив
200 1

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящия вот. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000 лева.

Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава. Изисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с изборният кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

МС отпусна над 65 млн. лв. за осигуряване на честни и прозрачни избори

В тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

Novini.bg
200 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Teresaa20

2021.04.10 | 04:00

95631
­­В­­­и­ж­т­­е­ ­м­­­о­я­­т­а­ ­­т­­­и­­­й­­­н­­­ ­п­­у­­­т­­­к­­­а­­­ ­­­-­­­ ­­W­­W­­W­­.­B­­­G­1­­7­­.­­­C­­­L­­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини