БСП: Държавата репресира наши представители и симпатизанти

Държавата подлага на репресия наши кандидати за кметове и общински съветници в страната. Застъпници получават предупреждения за уволнения, кандидати за общински съветници - също. Уволнена дисциплинарно е учителка в детска градина, защото е член на БСП. Това съобщи по време на брифинг в НС лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg.

Тя се обърна към всички хора, които се чувстват застрашени след изборите с думите: „Моля, подавайте всеки сигнал при нас. Ние ще ви защитим с всички средства, с които разполагаме. Ще защитим всеки“.

„Освен това сигнализираме всички посланици в България за начина на провеждане на изборите и всички последвали репресии. Това не може да продължава повече!“, категорична бе Нинова

Тя добави, че всички, които искат свободно да изразяват волята си и да живеят в демокрация в държавата, да се противопоставят на този модел. Положението вече е нетърпимо. Ще продължим да изнасяме информация за подобни случаи“, увери лидерът на БСП.

Кандидат-кметът за град Ловеч Радина Банкова заяви, че била уведомена, че има огромни задължения към НАП, след което И е бил наложен запор на сметките. „Бях употребена политически. Нямам неплатени задължения към държавата. Моята фирма се занимава с износ и се стремя да съм коректна със служителите си. Всичко, което ми се случи е без основание. Надявам се органите на НАП да проверят случая и да издадат реално удостоверение, за да може фирмата ми да продължи да работи“, коментира тя.

 

Коментари

 1. 2019.11.07 | 16:14

  Това е истинска репресия! Ще се оплача в Москва, Страсбург и ....Бойкооо, ох, ох, извади си го да пръдна! Не мога да дишам дори, щото пак ми го вкара до сливиците!

 2. 2019.11.07 | 12:07

  Циганка

 3. 2019.11.07 | 12:06

  Газ пикае тая,хората НЕ ВИ ИСКАТ не го ли разбрахте

 4. 2019.11.07 | 11:59

  ЛЪЖКИКЯ

 5. 2019.11.07 | 11:46

  Има репресия!!Има факти!!Тя е репресирана с Импекса,кирето с марките и хотелите,Бенчо с бентли и с митьо очите,свинаря с панаира,Ленчето с офшорка и т.н.Но има репресия- банево,миньор,другите спонсори....

 6. 2019.11.07 | 11:10

  От както си председател ,кого си защитила .Какво направи за поголовното избиване на прасетата ,ликвидирането на цял отрасъл -в животновъдството.Нищо ,ама нищо .Пред очите ти вкараха и задържаха общински съветници от БСП ,и избания кмет на Несебър..Така че тия ги разправи на други .С теб тази партия бавно ,но сигурно загива

  1. 2019.11.07 | 11:18

   Партията урмя, да живее партията.

 7. 2019.11.07 | 11:18

  abre tazi psihicno bolnata zashto vse oshte ne si e podala otstavkata i da ostavi bsp pone vav racete na normalni hora ne tce shte ima efekt no sas ludite lelki do tuk.

 8. 2019.11.07 | 11:14

  Нинова е толкова жалка, че чак буди съжаление. Не може да си Българин и постоянно да клеветиш държавата си по всякакви Европейски институции. Това по-скоро е предателство към собствения си народ. Народа си каза думата на самите избори. Всякакъв коментар тук е излишен. Що се отнася до репресии на членове на БСП, спомнете си периода след 09. 09 44 та година. Убийства без присъди, затвори, гонения, конфискации на имущества, на цялата Българска интелигенция, без значение от партийната принадлежност, освен БКП. Има ли смисъл да говорим повече за простотиите, които бълва Нинова и си.е? БКП/БСП, това е нещастието на Българския народ.

 9. 2019.11.07 | 11:02

  Как ще иска да пратят наблюдатели за избори .Тя е заедно с ГЕРБ и ББ и не й трябват наблюдатели ,за да мътят водата..Трябва радикална промяна в ръководството на тази партия ,кирчовци ниновци герговци иясладжиите на Импексова вън с ритници от партията ,за да се съвземетаза стои кусур годишна партия

 10. 2019.11.07 | 10:57

  Все познати приказки и обвинения и все нищо .Приказки ,приказки без действия .

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет