Дани Каназирева: Няма да отстъпя от принципите си

Бе ми предложено да стана областен управител на Пловдив от новия кмет на града Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на. За мен по-важно е какво ще се случва в града. Той иска да има добър диалог и да работим заедно за развитието на града. Това каза един от кандидатите за кметския стол, но останала на трета позиция Дани Каназирева в ефира на БТВ.

Каназирева бе назначена за областен управител на Пловдив с решение на Министерския съвет.

„Назначението ми за областен управител на Пловдив е знак за нова политика на диалог и уважение и баланс във властта. Крайно време е да спре напрежението в града, да има спокойствие и да работим за Пловдив“, заяви тя. И бе категорична, че няма да отстъпи от принципите си.

„По време на предизборната кампания бяхме опозиция на един порочен модел, който съществуваше в града. Считам, че г-н Димитров предлага добри политики и промяна за града. Разговорите ни бяха само за развитието на града ни, за приоритетите, не за постове. Той се проведе във вторник. Важно е как ще продължи работата за града и спазването на поетите ангажименти", коментира Каназирева.

„Заявките за ново управление са факт. С избирането на Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на напрежението спадна. Ние сме длъжни да поемем отговорност“, каза новоназначеният областен управител на Пловдив.

Каназирева е бивш член на ГЕРБ. Тя беше отстранена преди години заради активната си позиция. След отстраняването си от ГЕРБ тя създаде своя местна партия "Съюз за Пловдив".

Коментари

 1. 2019.11.07 | 09:44

  Какви принципи може да има една пеперудка .

  1. 2019.11.07 | 12:45

   МНОГО ПО-ИСТИНСКИ ПРИНЦИПИ, отколкото някой ПЕДЕРУНГЕЛ.

 2. 2019.11.07 | 10:07

  Намира се в стойка Г

 3. 2019.11.07 | 09:57

  Гергов я пробута на Борисов, заради подкрепата му за ЗДравко Димитров подлога на ББ

 4. 2019.11.07 | 09:52

  Как така бивш член на ГЕРБ...няма такова нещо, няма бивши проститутки, полицаи и комунисти.....

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет