Проф. Иво Христов: Борисов контролирано е загубил определени области

  • 06 ноември 2019 17:42

  • 2456
  • 7
Проф. Иво Христов: Борисов контролирано е загубил определени области
©

Борисов контролирано е загубил определени области. Тази тези изрази проф. Иво Христов по бТВ.

Според него, който държи властовия ресурс, може да си спечели всякакви избори. Иво Хрисов заяви, че градската деснца спечели най-много от тези избори, а БСП губят от избирателите си в София.

"Те на гърба на гласовете на БСП реализираха нелош успех - половината районни кметове са избрани от ДБ. От друга страна е вярна и другата позиция - Манолова беше средство за обединяване по будапещенски модел, когато не достигат силите на една формация, се обединяват няколко. В политиката това не е естетика. 1932 г. британска експедиция отива в Кения и питат местните кое е добро и лошо. Добро е да нападнем съседното село, да избием мъжете и да изнасилим жените. А лошо е това да го направят на нас", описа ситуацията Христов.

В коментар за подкрепата на социалистите към Мая Манолова Христов каза, че БСП е загубила своята физиономия. "Когато подкрепяш безполов безпартиен кандидат, ти се криеш от отговорност. Трябва ясно да заявиш политическа страна, няма как да се заявиш с първи, вторите и третите. Това е безгръбначност, другото му име е адаптивност", разкритикува поведението на Манолова проф. Христов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2456 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Аз

2019.11.07 | 13:38

7

Колкото и да злобеете това е положението ... много по умен е от вас и тези за които се застъпвате

Боби

2019.11.06 | 21:35

6

Много е умен хахах, вие серозно ли? Я питайте господин 80% де....ли Христов, колко имоти има! Питайте го жена му как изнесе кремиковци и направиха няколко милиона, за имотите в Бояна за 10 апартамента за земите, питайте го този много умен човек! Питайте го за МултиГруп, за фирмата на жена му, хайде господа комунисти, питайте човека който нарече 80% от българите де....ли от какво са му парите! Този елементарен измамник е за затвора! И какъв професор е тоя, колкото аз съм астронавт толкова и той е професор, а да професор по източване на заводи може и да е!

Erny

2019.11.06 | 21:29

5

Доцента да не се прави на ударен, защото и той е участвал и участва активно в политиката. Вижте му официалната биография на сайта на ПУ, колко пъти е заемал длъжности в НС, колко пъти е бил на съвещания при Първанов и в БСП, където праяко е имал влияние върху политиката и развитието на държавата.Ивчо говори така все едно не е участвал в целия този преход и то от първия ред. 10-12 години експерт в правната комисия на НС с топла връзка с всички депутати и партии, близък приятел и съратник на агент Гоце. Понастоящем депутатин сложен там лично от олигарха и руски гражданин Гергов.
Едно си знае Иво Христов, едно си бае. А иначе в България тези титли като др, доцент и професор отдавна нищо не означават.Делян Пеевски също е доктор по право. Алексей Петров пък е доцент. Жан Виденов и Румен Гечев. Вучков са професори, въпреки, че фалираха държавата и докараха хиперинфлация и заплати от 5 долара. Така че от тези титли се впечатляват само хора, които нямат никаква представа от реалностите.

Кашпировски

2019.11.06 | 21:28

4

Пишман професора Иво Христов е доказано руско мекере и шпионин .Този боклук е в основата на грозния скандал с мракобесническия закон за уседналостта ,заради който пострада и един невинен чиновник.Дегенерата Христов е типичен колхозник с манталитет на ограмотен крепостен селянин.Другия национален предател е пишман президента Румен Радев Решетников.Група от бивши изроди от ДС,доносници,комунисти и хомосексуалисти ,служещи на чуждата и враждебна на България руска държава, те са окупирали президентството. .Държани са и с компромати от "Библиотекарите".Мястото им е в затвора .До един !!!

Боби

2019.11.06 | 21:27

3

Иво Христов, неглец, нали точно другарите от партията му - БКП окрадаха всичко къде какво има и докараха народа до просешка тояга, а сега този нагъл комунист реве защо българите се изнасяли на запад и отказват да работят като бели роби за жълти стотинки, за да могат господарите му да стават още по-богати. Еми включи си мозъка другарю и ще разбереш защо. Задай си също въпроса защо отиват на запад, а не към любимата ти Русия, към която се опитваш при всеки удобен случай да ни пришиеш. А може и да питаш мулти-милионерите от партията си без нито един ден трудов стаж откъде са им милионит

2019.11.06 | 18:38

1

Гн Иво Христов неможете да стигнете на гн Борисов малкият пръст.Въобще кой си ти да говориш за гн Министър Председателят.Оди се разкарай на някаде.

не може

2019.11.06 | 19:34

2

така е - не може. делят ги два вагона с книги.

Добави коментар

Водещи новини