Живко Тодоров: На местата, в които не спечелиха кандидати на ГЕРБ, е необходима промяна

  • 05 ноември 2019 07:51

  • 707
  • 0
Живко Тодоров: На местата, в които не спечелиха кандидати на ГЕРБ, е необходима промяна
© Кадър: БТВ

Голямата подкрепа е голяма отговорност. Ще се постарая да я оправдая. Чисто политически ГЕРБ се представи добре в тези избори, защото остана първа политическа сила. Местните избори обаче са мажоритарен вот, по меса вотът е много различен. Това каза кметът на Стара Загора от ГЕРБ, избран още на първи тур, Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен в ефира на БТВ.

„По думите му в Бургас, Стара Загора, Враца, Велико Търново кандидатите на ГЕРБ са постигнали много добър резултат и са избрани с голямо мнозинство още на първия тур. Това показва, че хората харесват тези кметове и им гласуват доверие“, обясни Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

Той отбеляза, че на други места е имало сериозна битка и кандидатите на ГЕРБ не са били припознати – като в Благоевград и Русе.

„Считам, че тук има повече мажоритарен елемент и трябва да се огледат районите и съответните кандидати, които не са се представили добре. Това означава, че те са сгрешили нещо или в кампанията си или в управлението си, всъщност там е необходима промяна“, обясни още Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

„Всеки на тези избори игра, за да може чисто политически по някакъв начин да се постави в пространството. ГЕРБ се наложи да играе срещу всички на втория тур, и затова смятам, че резултатът беше много добър“, коментира още Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

За Стара Загора кметът отбеляза, че е най-важно развитието на индустриалната зона, която да се запълни с бизнес и да имат младите хора по-добра перспектива в града. „Продължаваме със Зоопарка, с Руския пазар, който трябва да бъде реконструиран изцяло, с ремонта на гарата и летния театър”, каза Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
707 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини