ГЕРБ ще проведе Национална работна среща на 7 ноември

  • 06 ноември 2019 14:11

  • 988
  • 1
ГЕРБ ще проведе Национална работна среща на 7 ноември
© Булфото (архив)

ПП ГЕРБ ще проведе Национална работна среща утре, 7 ноември 2019 г. (четвъртък), от 12.00 часа, съобщиха от пресцентъра на партията.

Събитието ще се състои в „Кино Люмиер“ на Националния дворец на културата и в него ще участват председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, членовете на Изпълнителната комисия на партията, новоизбраните общински и районни кметове, областните координатори на ГЕРБ в страната, както и районните координатори.

В рамките на Националната работна среща на ГЕРБ ще бъде направен отчет на резултатите от изминалите местни избори.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
988 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ерни

2019.11.06 | 14:10

1

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ. РАЗМАЗА ГИ ЗА 13ТИ ПЪТ
Мдаа, добре планираният и конспиративно приложен план за преврат НЕ УСПЯ и сега финансистите си искат обратно милионите, които са инвестирали напразно в двете к.урви, Корнелия и Мая!
Най- лошото за спосранските кукловоди е , че от години изградените червени подразделения на БСП като ДБ и тем подобни "десни" сега бяха разкрити без видима полза и вложените в тези псевдодесни партийки пари са НАПРАЗНО и безвъзвратно загубени!
Лошо, мноого лошо! Червените разпоретини се провалиха за пореден път и БСП е изправена пред финансов, идеен и партиен ФАЛИТ!

Добави коментар

Водещи новини