Вигенин: ГЕРБ се износва, ситуацията в България вече е различна

Целите бяха изпълнени. Винаги може повече, но в средата в която бяхме поставени, се представихме добре. Това каза депутатът от БСП и зам.-председател на Народното събрание Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, по повод резултатите от местните избори.

БСП категорично се върна в местната власт и това е добра основа за надграждане. Ситуацията в България вече е различна, заяви той.

БСП има едно последователно развитие в последните няколко години, в които се представяме добре и разширяваме влиянието си. Това е един прилив, който изтласква БСП все по-нагоре във влиянието на българската политика. Понякога натрупванията могат да доведат до една много бърза промяна. Трябва да полагаме още усилия, но това, което постигнахме на тези избори, без да е някаква грандиозна победа, е удовлетворително, защото в местната власт се получава едно много сериозно окопаване на действащото мнозинство. Кметовете получават много сериозна подкрепа от действащото мнозинство, а когато дойде времето, те пък крепят мнозинството в централната власт. Това е една схема, която е много трудно да бъде разбита, коментира Вигенин.

Има едно износване в ГЕРБ, но в много общини, където най-големият работодател е общината, има страх у хората, а отделно е и купуването на гласове – основно от управляващите, тъй като те имат съответния ресурс. За това бяха пуснати не малко сигнали, посочи социалистът.

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, отбеляза, че БСП ще обсъди дали да подкрепи политически евентуално искане на екипа на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за касиране на изборите в София.

Той коментира и бъдещите планове на Манолова в политиката. В последните години тя изживя една еволюция, която я отдалечи от БСП. Не съм сигурен, че ще се върне при нас. Тя има собствени амбиции, пожелавам ѝ успех, заяви Вигенин.

Коментари

 1. 2019.11.04 | 22:02

  Комунягите явно още се надат да се върнат времената когато "печелиха"изборите с 99,99%.....Не си спомням по онези времена да е имало "тъмни стаички" ,а урните/картонени кутии/ бяха директно на масите....дават ти плик с всички възможни бюлетини на кандидати на БКП и ОФ и под зоркия поглед на кварталния ги пускаш в картонената кутия.....Интересното в цялата работа е че и прецеденто муечтае на глас...

 2. 2019.11.04 | 21:47

  Износва ти се мозъка

 3. 2019.11.04 | 17:43

  С тези словоблудства Вигенин се очертава като пълен социопат!

 4. 2019.11.04 | 16:55

  Ако погледне картата отгоре ще се увери колко е смешен! При такова "износване" ГЕРБ ще властват още 100 години! Осъзнай се, бре!

 5. 2019.11.04 | 16:49

  вагинин износена ти е халката .

 6. 2019.11.04 | 16:43

  Поредна тежка загуба за БСП!

 7. 2019.11.04 | 16:36

  Visit theanpics.com

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет