Никола Вапцаров не се легитимира, отсече ОИК

Председателя на инициативния комитет, издигнал Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на София - Никола Вапцаров, не представи документ, с който да се легитимира, че има право да бъде допуснат в "Арена Армеец". Както на първия тур, така и на втория, беше допуснат застъпник на инициативния комитет. Това заяви в ефира на Нова телевизия председателят на ОИК-София Полина Витанова.

 "Той присъстваше до часа, в който реши да си тръгне. Смятам, че те са имали представител вътре, който е виждал какво се случва, така че могат от него да получат информация", заяви Витанова.

"Този процес се превърна в политически. Това не е политически процес. Предния път призовах партиите, инициативни комитети и коалиции да запазят спокойствие и да оставят СИК и ОИК да си свършим работата. Не смятам, че в нашата работа има нещо непрозрачно или скрито. Всички протоколи вече са качени, всеки може да види какъв резултат е отчетен", каза още тя.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет