Портних: Показахме, че Варна е излязла от аварийната лента и уверено вече се движи по високоскоростната

ГЕРБ е първа политическа сила с най-голямо представителство в Общинския съвет, така че проектите за наистина динамично развитие в града ще бъдат подкрепени от достатъчен брой общински съветници. Искам да поздравя колегите, защото печелим във всичките 12 общини във Варна. Показахме, че Варна е излязла от аварийната лента и уверено вече се движи по високоскоростната.

Това заяви пред камерата на БНТ Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на от ГЕРБ, който спечели балотажа за кмет на Варна. "Тази активност се обяснява ясно със социологическите проучвания, които даваха огромна преднина в наша полза. Отделно, на първи тур само 500 гласа не ни достигнаха за победа", така Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на коментира ниската избирателна активност на балотажа днес. 

"Ще работим активно и резултатно за динамичното развитие на града ни", категоричен бе Портних.

Коментари

  1. 2019.11.04 | 08:43

    чувал ли си, че в закона за движение не съществува такова понятие

  2. 2019.11.04 | 06:23

    Ясно! Още един мандат централната част на морската ни столица ще тъне в боклуци и смрад! Какво ли пък ще е положението по периферията!?
    Но щом на варненци това им харесва - така ще бъде!


  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет