Кандидатът за кмет на "Младост" от ГЕРБ Мария Илиева: Хората са духа на района

  • 31 октомври 2019 16:36

  • 581
  • 2
Кандидатът за кмет на "Младост" от ГЕРБ Мария Илиева: Хората са духа на района
© ПП ГЕРБ

Това, че искам "Младост" да се развива, ме мотивира да продължа да работя. Развитието на един квартал зависи от районния кмет. "Младост" е на пауза, а експеримента който се направи преди години, с човек без опити и квалификация, е виден за всички. "Младост" трябва да продължи развитието си. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия кандидатът за кмет на столичния район "Младост" от ГЕРБ Мария Илиева.

"Важно е районният кмет да има подкрепата на СОС. Районният кмет трябва да направи и защити проектите, за да може да получи финансиране", каза още тя.

"Пазар в "Младост" ще има, тъй като собственикът оттегли предложението за изграждане на жилищен блок на мястото", разкри кандидатът на ГЕРБ за кмет на "Младост".

"От разговорите ми с хора разбирах множеството проблеми. Общината трябва да реагира бързо. По времето на Десислава Иванчева бяха забавяни много преписките. Трябва да има повече електронни административни улеснения за бизнеса", разкри Илиева.

"През последните 10 години в София се изградиха над 100 нови детски градини. Важно е да обърнем внимание на младите хора, защото Младост не са сградите, а хората. Хората са духа на района", завърши Мария Илиева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
581 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
"Младост е на пауза"

2019.10.31 | 21:10

2

Не, младост е в МЕНОПАУЗА!

Аз

2019.10.31 | 18:34

1

Хората може да са духът на района , но кандидатката на герб районно ще го духа !

Добави коментар

Водещи новини