Мария Илиева: Начело на ''Младост'' трябва да застане компетентен и образован човек

  • 17 октомври 2019 11:00

  • 1221
  • 4
©

Мога да кажа, че познавам района и работя за решаване на неговите проблеми от години. Смятам, че имам качествата, уменията и професионализма. Това заяви кандидатът за кмет на район ''Младост'' Мария Илиева от ГЕРБ в интервю за Izbori.bg

,,За съжаление последните години ''Младост'' е на пауза. Там не се случва нищо, което да подобри състоянието на инфраструктурата. Програмата ''Зелена София'' е един прекрасен начин да облагородим зелените пространства около нас. За последната година обаче имаме едва 12 проекта по програмата, а в ''Младост'' живеят около 130 000 жители. Наистина искаме да върнем ритъма за живот в ''Младост'', обясни Илиева.

По отношение на казуса около блок №75 в ''Младост'' 1 Илиева подчерта, че с темата се спекулира, защото там няма как да се строи, просто защото няма разрешение за строеж.

,,Младост има нужда от компетентен човек, който да притежава необходимите качества и умения, а това е изключително важно. Той трябва да разполага с образование, опит и да не го е страх да взима управленски решения'', каза още Илиева.

На въпрос за презастрояването тя бе категорична, че такова няма да се допуска в междублоковите пространства, но също така поясни, че в тази насока трябват и законодателни решения.

По отношение на създаването на модулен паркинг Мария Илиева съобщи, че има готов терен, който е общински, както и подкрепата на главния архитект на София. По думите ѝ построяването му ''няма да отнеме много време''.

Относно яслените и градински групи кандидатът за районен кмет призна, че все още има недостиг на места за децата, но увери, че се работи по въпроса.

Последвайте канала на

Novini.bg
1221 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
dimpex

2019.10.17 | 15:21

4

Откакто отстраниха Иванчева се появиха кранове под път и над път. Незнам какво е спряло.

Мутро-седесарслата банда

2019.10.17 | 15:12

3

омръзна на всички.

2019.10.17 | 14:59

2

Аз също съм компетентен и образован и съм за този пост, но нямам подкрепата на герб.

КОМПЕТЕНТЕН И ОБРАЗОВАН

2019.10.17 | 13:03

1

ЯВНО ОТ ГЕРБ НЯМАТ ШАНС ,ТОЗИ ПЪТ .ЖАЛКО.

Добави коментар

Водещи новини