Йорданка Фандъкова: Днес София показа, че е дясна

  • 27 октомври 2019 22:17

  • 2763
  • 11
© Novini.bg

Благодаря на всички, които излязоаха да гласуват, благодаря специално и на всички, които подкрепиха моята кандидатура. Това за мен означава много голяма отговорност. Днес София показа, че е дясна. Искам специално да поздравя за добрите резултати партиите от коалиция Демократична България, както и независимия кандидат Борис Бонев. Това каза на брифинг кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, предаде репортер на Novini.bg.

Софиянци показаха, че имат вярната преценка и искат развитието на София да продължи. За мен е много важно в Столичния общински съвет да има дясно мнозинство, което да гарантира прозрачност и откритост, да гарантира реализация на проектите за развитие на София. Надявам се, че и следващата седмица софиянци ще излязат, защото този избор в важен за развитието на града София - заставаме с ясни решения, с конкретни проекти, заяви Фандъкова.

На балотажа ще разчитам най-вече на подкрепата на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години, показахме, че София може да се развива, и които искат това развитие да продължи. Готова съм на разговори с десните партии, защото софиянци показаха, че има прагматични, добри решения в техните програми и е съвсем естествено да продължим в тази посока, посочи кандидатът за кмет на ГЕРБ/СДС.

За 10 години управление сме направили много, но сме направили и пропуски. Направила съм своите изводи и съм готова да направим промяна в работата. Така разчитам и посланията на хората, това чувам и с разговорите с тях. Наистина им благодаря от сърце и се надявам, че следващата неделя ще излязат отново и ще потвърдят желанието за развитие на нашия град, заяви Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Попитана дали ще излезе на дебат с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на преди балотажа, Фандъкова коментира: "Мисля, че бях много ясна през цялата кампания – с проектите, с решенията за града. Не се крия зад празни приказки и общи думи, явно хората имат нужда от това. Ще продължа по същия начин, така работя, хората ме познават. Бях не един на дебат и с г-жа Манолова, и с останалите кандидати. Не се крия, не се страхувам от нищо. Ще ви информирам по какъв начин ще структурираме кампанията".

В отговор на въпрос има ли пробив в София, щом Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е на балотаж, Фандъкова каза: "Резултатите много ясно показаха волята на софиянци. Аз вярвам в тяхната интелигентност, в техния разум и прагматизъм, защото изборите за местна власт са избори за конкретни решения за София, а не за празни приказки. Също така вярвам, че софиянци не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна, когато става дума за подмяна".

Последвайте канала на

Novini.bg
2763 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ааааа

2019.10.30 | 11:59

11

уууууу

От София

2019.10.28 | 05:51

9

Гласувах вечерта. На списъците имаше по два подписа от 45 имена на комшии на страница тоест СЛАБА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ. Всичките ми познати бяха гласували за Борис Бонев, забележете без нито един плакат без предизборните безкрайни високо платени часове, дни, седмици, месеци агитации по ТВ. Очевидно, подменят бюлетините.

До простия

2019.10.28 | 06:43

10

Ти къде живееш...?

Какъв Бонев....?

Добре ли си ...?

Supata

2019.10.28 | 05:26

8

Да ви е честито новите поскъпване на билетите на градския транспорт и ново строителство и по малко зелени площи и често на феновете на ЦСКА преизбирането на Фандъкова

2019.10.28 | 00:27

6

Само ГЕРБ е спасението на България.

2019.10.28 | 01:00

7

Върви си в турция..

2019.10.27 | 23:07

5

shto li si mislia sandakova tce pederasite sa liavi a ne diasni a ti si tocno ot tiahnata partia.

коко

2019.10.27 | 22:42

4

Няма ли кой да проверява това което се побликува като правопис?цитати от сатията.(кеото да) и (може да се развова).Десет реда и журналистичестки "хумор".

Supata

2019.10.27 | 22:35

2

Няма дясна няма лява, София ще остане независима от Бойко!

2019.10.27 | 22:38

3

ИМА ДЯСНА, НЯМА ЛЯВА. БСП УМРЕ

2019.10.27 | 22:26

1

СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ЛЯВА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини