Инж. Димитър Димов, кандидат за кмет на р-н "Надежда" от ГЕРБ: Най-важна е комуникацията с хората

  • 23 октомври 2019 16:41

  • 1237
  • 4
© Novini.bg

Доста актуална тема стана в последния месец развитието на София в северната част. Това заяви в студиото на izbori.bg инж. Димитър Димов, кандидат за кмет на район "Надежда" от ПП ГЕРБ.

Той разкри какво е направено и се прави за подобряването на стратегическите ул. "Рожен" и Северната скоростна тангента. По думите му се подобрява и качеството на образованието в кв. "Требич" и в кв. "Илиянци".

Инж. Димов разказа каква е била "Надежда" преди да стане кмет.

"Като изключим дните, когато съм бил в отпуск, аз всеки ден съм на крак. През 2007 година в много зони времето беше спряло", каза още той.

Кандидатът за кмет каза, че в районът обаче все пак има нужда много улици да бъдат асфалтирани. Следващата година ще започне обновяване на две от тях.

"Паркирането по тротоарите е изключително сериозен проблем. Не може да продължава такова нещо. Последните години има много жалби от граждани. Самите те станаха нетърпими към това", допълни Димов.

По думите му, към момента обаче няма опасност в Северен парк да влизат автомобили, за да паркират. Инж. Димитър Димов потвърди, че метрото е изключително важно за района. Обмисля се развитието на метрополитена, обясни той.

"Най - важната е комуникацията с хората", заяви още кандидатът за кмет на район "Надежда". Относно чистотата на въздуха в София, според него мерките, които са предприети са много адекватни.

"Районът е включен в програмата за подмяна на отоплението. Продължаваме да работим в посока подобряването на въздуха. Не е вярно, че в "Надежда" е най-мръсен въздуха", каза инж. Димитър Димов.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ заяви, че кампанията на територията на район "Надежда" е много толерантна. "За мен политиката е борба на идеи, но иначе това е начинът - диалог", каза той и разкри, че след четири години вижда "Надежда" като един истински красив район.

Последвайте канала на

Novini.bg
1237 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
antrazit

2019.10.29 | 19:55

4

градинка не остави тоя не застроена, тротоари няма. В блока отстерща тези си свалиха антената на блусат , че пред тях на 5 метра дигнаха блок в градинката . инж. бил срам за професията .Да си скъса дипломата


ВТРЕЩЕН

2019.10.23 | 22:41

3

Просто наречено НАГЛОСТ ! За толкова време нищо за Надежда : бараките по Ломско , т.нар. магазини си стоят и грозят , забавя умишлено строежа на новата черква в трета част , а за каква комуникация говори просто не знам ? На този тип никога не съм му виждал физиономията в Надежда . НАГЛОСТ !!!

П.П.

Е имаме метро , но то е построено с европейски средства.
Срамувам се от този . Не е възможно да е надежденец , ние сме борбени и честни хора !

Az

2019.10.23 | 18:40

2

Никога повече ГРОБ на власт - директно в затвора!

к

2019.10.23 | 17:17

1

Тъпак. В последните години става като в младост. На всяко парченце свободна зеленина никнат кооперации за селяните новодомци. Това спри. И постройте паркинги. Колите са по тротоари и градинки, защото на местата на паркингите строите някакви грозни простотии и ще става по-зле, когато се навлекат и там новоизпечените столичани. Дори в границите на северния парк построихте жилища - точно до 24-та поликлиника. Нещастен използвач и лъжец. Все едно слушам червените лъжци, не че сте различни.

Добави коментар

Водещи новини