Какви са оплакванията на жителите от район "Илинден", разкри кандидатът за кмет на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на район Илинден от ГЕРБ - Иван Божилов заяви в студиото на Izbori.bg, че се работи всичко в района да се подобри. Той посочи, че е заварил този район зелен и в него само се надгражда. Божилов обясни какво е състоянието на улиците. 

По думите му, важните пътни възли са изцяло реновирани, но поясни, че е нужно да се влезе сега и във вътрешнокварталните улици. Относно състоянието на "Западен парк", кандидатът за кмет на район "Илинден" от ГЕРБ се извини на гражданите, че има забавяне. Иван Божилов съобщи още, че се работи и за направата на площадки  - спортни и детски. Той заяви, че в района има около 10 деца, които се водят рискови - ту посещават, ту не посещават училище. Иначе обясни, че служителите от общината влизат постоянно в гетата, за да могат децата да ходят в детски градини и в училища.

Божилов съобщи, че в района няма никакви проблеми с градския транспорт. Сега, разкри той, предстои улиците в района да станат еднопосочни и така да се освободят много паркоместа.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет