Даниел Панов: Цялата главна улица на село Шемшево ще бъде преасфалтирана

Цялата главна улица на Шемшево – от входа на селото откъм Велико Търново до изходите към Буковец и Пушево, ще бъде преасфалтирана. Одобрен е проектът, внесен в Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане. Ремонтирани ще бъдат и два водостока. Добрата новина пред повече от 100 жители на Шемшево съобщиха досегашните кметове на община Велико Търново и на селото Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, и Кирил Ангелски, които са и кандидати за нови управленски мандати, издигнати от ГЕРБ.

„Сред основните приоритети за следващите четири години е обновяването на детската градина и изграждане на канализация, като проектът ще е общ заедно със съседното село Леденик. Напредва и предпроектното проучване за газификация на двете населени места”, обясниха Панов и Ангелски.

Жителите на Шемшево дадоха висока оценка за направеното до момента. „Особено важно бе построяването на новия мост по пътя към Велико Търново”, подчертаха хората. Селото се гордее с изцяло нов парк, изграден тази есен, преасфалтирани улици, както и две спортни игрища с осветление. В конструктивния и приятелски разговор участваха и много от кандидатите за общински съветници от силния отбор на ГЕРБ и СДС с номер 43 в бюлетината. В Шемшево останаха с много приятно впечатление от листата, в която всеки е доказан професионалист в своята сфера и с качествата си ще работи за Велико Търново и общината.

Ремонт на покрива на читалището в село Момин сбор и на прекия път до Хотница са сред основните приоритети за новия мандат. И в това населено място Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, и кандидати за общински съветници от ГЕРБ бяха топло посрещнати от местните жители. Хората бяха категорични, че селото се развива, обликът му става все по-добър, а с това и жителите се увеличават, като последното е ясна тенденция през последните години.

 

Силна е емоционалната връзка на Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, със село Малки чифлик, където е родната къща на неговата майка. Домът е връстник на сградата на кметството и е на повече от сто години.

Местните жители останаха доволни, че се полагат сериозни грижи за църквата. В поддръжката и ремонтите на храма през последните години са вложени над 28 000 лева, възстановени са шест икони, откраднати през 90-е години на миналия век. Извършена е основна реконструкция на сградата на кметството, където се помещава и здравната служба. Почти всички улици в селото са ремонтирани, някои от отсечките никога досега на са имали асфалтова настилка. В Малки чифлик е изградена нова детска площадка, а младежкият клуб осигурява смислени занимания на повече от 30 деца през ваканциите.

 

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет