Йорданка Фандъкова: Г-жа Манолова да каже на гражданите кой плаща за нейната кампания

Булгаргаз“ продължава да рекетира „Топлофикация - София“. Въпреки това системата не е застрашена по никакъв начин. С Министерството на енергетиката работим в добро сътрудничество. Благодарение на това успяхме да намалим лихвите по задълженията на дружеството. Решения има и ние работим по тях. Това каза кандидатът за кмет на столицата от ГЕРБ-СДС Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в ефира на БТВ.

Думите ѝ са по повод обвиненията в недобро стопанисване на „Топлофикация“ и натрупаните задължения от 200 милиона лева за последните две години.

В тази връзка, Фандъкова припомни, че „Топлификация“ бе върната на общината с дългове от над 500 милиона лева. „Решението за намаляване на задълженията на дружеството е това, че е обявена процедура за външен мениджмънт, който има задължение да инвестира в дружеството. Премахнахме лихвите по основните сметки на дружеството и това бе по мое настояване“, изтъкна още тя.

"Призовавам г-жа Манолова (Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, кандидат за кмет) да си изясни отношенията с г-н Бойко Борисов" - така Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, кандидат за кмет на София на ГЕРБ и СДС, отговори на обвинението на основния си опонент, че столицата се управлява не от кмета, а от таен кръг „Орлетата”.

„Не приемам да ми говори за задкулисие човек, който по времето на премиера Орешарски говореше срещу хората, сега да се крие зад тях“, подчерта Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

„За годините, от които съм кмет привлякохме инвестиции за около 4,5 милиарда лева. От началото на кампанията слушам внушения, без конкретика. Попитайте, г-жа Манолова, колко сигнала е подала в прокуратурата за нередности по обществени поръчки. Нито един! Това са внушения и лъжи. Познавате ме добре, аз не си служа с лични нападки“, каза кандидатът за кмет на ГЕРБ.

„Г-жа Манолова се опита да се оправдае за това, че има билбордове с моята кампания. Важният въпрос е кой плаща за това. Моята кампания се заплаща от партийните субсидии на ГЕРБ и СДС, които стоят зад мен. Г-жа Манолова казва, че гражданите плащат за нейната кампания, но това не дава ясен отговор. Моята е прозрачно и ясно финансирана“, подчерта Фандъкова.

„Поканих за новия мандат хора от гражданската квота. Поканих граждански кандидати, които са готови да работят за София“, каза тя. „Иска ми се да говорим за проектите и решенията за София, а не за компромати“, посочи Фандъкова.

По темата за недостига на места в детските градини в столицата, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска заяви: „Аз първа поставих проблема с недостига на местата в детските градини и защитих финансирането за това. Построихме 100 нови детски градини. Осигурихме 17 800 нови места. София продължава да се развива За 10 години в столицата са дошли 250 000 души. Това са основно млади хора. В тази връзка имаме визия за развитието на града“, подчерта кандидат-кметът.

По темата за замърсяването на въздуха, Фандъкова заяви:

„Изпълняваме вече втора програма с конкретни мерки. За тези години успяхме да намалим 2,5 пъти емисиите с подмяната на градския транспорт в столицата. Безплатният транспорт е заложен в програмата ни при дни с много мръсен въздух, но заедно със спирането на автомобили, които замърсяват. Имаме и възможност след изграждане на системата за управление на трафика, можем да управляваме трафика и да има ефект от тази мярка“, стана ясно от думите ѝ.

„Съсредоточена съм в това да предлагам решения за София. Тя е с ясни и конкретни мерки и стремеж и конкретни проекти за икономическо развитие на града. Той трябва да продължи да се развива. Това е начинът градът да става по-богат. Успяхме да направим оферта и да привлечем инвеститор, който има интерес към зоната около бившия комбинат „Кремиковци“, каза Фандъкова.

Коментари

 1. 2019.10.21 | 10:23

  Гербовата марка пак залепена!! Няма отърване!!

  1. 2019.10.21 | 15:51

   Няма нужда, де де отърваваме от хубавото бе, тъпанар !

   На мен ми се иска, да се отървем, от такива празналоглавци, като теб и от лъжци, като БСП-БКПрестъпници !

  2. 2019.10.21 | 12:06

   Мака Манолова реве, че губи изборите
   https://www.youtube.com/watch?v=2ySy5xiLwSw

 2. 2019.10.21 | 12:52

  Заключение. Г-жа Фандъкова умна, спокойна, професионалист. Манолова празна лаладжийка- аматьор.. Толкоз.

  1. 2019.10.21 | 15:48

   Абсолютно точно !

 3. 2019.10.21 | 12:54

  София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи. Мая Манолова да си намери друга работа като и изтече мандата на омбудсман, тя какво ли не работи досега, едно политическо обременено лице и само с политически назначения. Нека си приложи знанията и уменията в друга сфера. Даже сега в речта си казва “трябва да поведа гражданите”! За какво повеждане говори, за лидер на освободително движение ли се кандидатира или за работа в една администрация, която ОБСЛУЖВА гражданите?

  1. 2019.10.21 | 15:46

   Правилно !

 4. 2019.10.21 | 15:09

  На Мая Манолова и пожелаваме задалжителна загоба на изборите.За това защото ако спечели ми кой щеи даде пари да строи нова София,кой шея представя пред ЕС,кой щея представя пред света.Питам кой Нинова лъжата ли Решетников ли гн Путин ли,кажете ми кой Щея представят на Ким Чен Ун в Северна Корея ли на Китайският президент Си Дзи Пин ли.Ние Софиянци ще подкрепим гжа Фандъкова да продължи да строи нова София.Тя ще бъде подкрепена разбирасе много уважавания от нас от гн Министър Председателят Бойко Методиев Борисов.Само във него са парите и истината.Успех гжо Фандъкова успех.МБорилов...

 5. 2019.10.21 | 15:07

  Това е отопия на БСП, София никога нама да избере кмет комунист, това е съвременен град със съвременни хора, на БСП тъпотиите важат за селата с останалите пиянки и баби в тях дето да вярват, че БСП е Бай Тошо.ГЕРБ е преоритета на София и държавата...

 6. 2019.10.21 | 14:37

  Значи от днес, независимата бесепарка Мая Костинбродска, к.урвата на братя галеви, отново се завръша в лоното на БСП, партията кърмеща гнусните си членове с редки лайна !ГЕРБ е велика и строи без да прекъсва...

 7. 2019.10.21 | 12:57

  Опитен админ. може да управлява от Уч-ще до Държава. Й.Фандъкова от 1998г. е 7 г., Дир-ор на 73 СОУ „Вл. Граматик“. При Станишев, 2005 г., Фандъкова е Зам.Кмет на София. След 4г., в2009 г. Й.Фандъкова е Мин-ър на МОМН и с.г. с 67% гласове "ЗА" замества Б.Борисов, като Кмет на София. Г-жа Фандъкова печели три пъти избори и администрира, вече близо 14г. (с 4-те г., зам. кмет) София. За, това време Тя и Екипът ѝ превърнаха, най грозната Столица в ЕС, в красив и горд Европейски Столичен град. Ти, Мая, се оказа "Калинката" Омбудсман, ПРАВИСТ- МЕНТЕ, без юридическо образование, Балон голям, ама спихнат. Как, "Калинке-Омбудсман", защитаваше ПРАВАТА на нас, Гражданите, на Ужким? Никакъв професионализъм, само логорея. Затова, когато ти водѝ люти, уж битки с Топлофикацията за сметките, длъжниците и частните изпълнители и закони, уж пѝса, се получи, ""напънала се "планината" и родила мишка"", то дори и мишка няма. Подведе Парламента, обществото, че и Борисово рамо, на което плака за прошка. И, сега ти, "Калинке Мая", искаш и да си Кмет на Столицата, най-богатата, но и най -образованата, и претенциозна Община, и за пореден път да измамиш гражданите, като в съюз с овълчените "червено-синьо-зелената и джендерската" антинародни паплачи, да потопите хоботи в бюджета на Столицата. Пари, Власт и Пари!

  1. 2019.10.21 | 13:40

   Блаво !

 8. 2019.10.21 | 10:02

  Фандъкова е катастрофа за София. Дано гражданите излязат да гласуват, иначе отново фалшификация от герб.

  1. 2019.10.21 | 13:38

   Катастрофа за България сте вие,малоумните селяндури !

  2. 2019.10.21 | 11:29

   Още дълго време ще ви управляват хората от Герб, колкото и да не ви се иска, и най-вече в София! Свиквайте с това!

  3. 2019.10.21 | 10:55

   Олоуууу позотано и банкя стига смърдяхте!!!

 9. 2019.10.21 | 12:55

  От всички кандидати манолова е най зле. балотаж няма да има и тя остава даже след Джамбаски....трета. Мaнoлoвa е нaй-злe … Лъcвa липcaтa и нa oпит и кoмпeтeнтнocт . Виждa ce чe нe e зa тaя рaбoтa и нacилa я нaкaрaхa oт БCПтo дa зaрeжe oмбудcмaнcтвoтo и дa ce кaндидaтирa зa кмeт … Ceгa oт двa cтoлa щe пaднe нa зeмятa ...

 10. 2019.10.21 | 12:53

  Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива сврака.. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла.. Но е ясно, че Софиянци, няма да предпочетат една червена шаврантия, пред една читава и неопетнена кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.