Повече пешеходни пътеки поискаха жители на кв. „Коматево“ от кандидата на ГЕРБ за районен кмет в Пловдив Костадин Язов

Пешеходни пътеки и съоръжения за ограничаване на скоростта поискаха жители на „Коматево” от кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Южен” в Пловдив Костадин Язов. Те му се оплакаха от високата скорост, с която автомобилите преминават през натовареното „Коматевско шосе“.

Язов се ангажира пред жителите да съдейства за решаване на проблема с безопасността на движението. Той бе заедно с народния представител Атанас Ташков и кандидатите за общински съветници от район „Южен“ Атанас Узунов и Георги Василев.

За засилване на мерките за сигурност и контрол на спазването на обществения ред апелираха жителите на друга част от „Южен”, съобщиха от ПП ГЕРБ.

Живеещите в района между парк „Студенец” и „Коматевския възел” поискаха на среща с Язов да се ограничат вандалските прояви в парковете и градинките и по-често присъствие на патрулни полицейски екипи в района.

„Опазването на реда и сигурността в „Южен“ и по-строги мерки срещу нарушителите ще са сред приоритетите в работата ми като кмет. Ще работим в тясно взаимодействие с Първо РУ на МВР като намеренията са да приложим масово видеонаблюдение в парковете и училищата, и при забелязани нарушения, патрулни екипи да реагират веднага”, увери жителите на района Костадин Язов.

Кандидатите на ПП ГЕРБ са с номер 43 в бюлетината за кмет, кмет на район и общински съветници.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет