Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров подари над 400 книги в рамките на инициативата от „От приятели за приятели“

Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и и.д. кмет на район „Северен“ Красимир Асенов подариха на пловдивчани  над 400 книги с художествена литература по време на инициативата „От приятели за приятели“. Те бяха раздадени днес на шатрата на ГЕРБ пред Общината.

Антикварните томчета са събрани от приятели на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, съобщиха от ПП ГЕРБ.

„Щастлив съм, че толкова много хора дойдоха днес тук и говорихме за книги и литература. Все още има пловдивчани, който се докосват до истинската книга. Все пак Пловдив неслучайно е културната столица на Европа“, заяви по време на акцията кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Специални книжки имаше и за най-младите читатели. Според инициаторите  трябва да се насърчава четенето от най-ранна детска възраст. Интересът към четенето и способностите за разбирането трябва да бъдат създадени и поощрявани и то не само от  родителите и учителите, но и цялото общество.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет