С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

  • 19 октомври 2019 20:14

  • 456
  • 1
С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров
©

С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк „Балкански“ - Александър Балкански, и екипът му подкрепиха кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

На събитието присъстваха още кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Стаменов и претендентите за общински съветници от района Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова, Тони Каменова, Мария Ненчева и Божидар Лилов.

„Екипът на цирк „Балкански“ подкрепя кандидатурата на Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на за кмет на Пловдив. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Димитров, за това, че той съдейства на цирковото изкуство на всички нива и никога не е отказвал молба за помощ на мен и моите колеги. Пожелавам Ви да продължавате да помагате и да носите  искрицата цирково изкуство в себе си“, обърна се Александър Балкански към Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

В знак на признателност най-младата циркова звезда на фамилията – Натали, подари на кандидата за кмет на Пловдив програмата от първия си спектакъл в цирк „Балкански“.

Стотици минувачи гледаха с интерес мини цирковото представление, в което участва и носителката на „Икар“ за цирково изкуство пластичната Кристина Костова. Хората се забавляваха и с фокусите на илюзиониста и танца на 3-метровия мечок, заедно с балета на цирк „Балкански“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
456 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цирка

2019.10.20 | 08:21

1

е пълен.

Добави коментар

Водещи новини