Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска уважи официалното откриване на новото кръгово кръстовище на входа на квартал „Изток“

В деня на град Перник официално беше открито новоизграденото кръгово кръстовище на входа на квартал „Изток“. На церемонията присъстваха кандидатите за кметове на Перник и кв. „Изток“ Вяра Церовска и Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е, благодарение на които  се реализира този проект.

Този участък е една от  най-натоварените  пътни артерии на територията на Община Перник. Кръстовището е с важно значение за транспортно-комуникационната система на града.

В рамките на проекта беше подобрена конструкцията на пътната настилка. Поставена е нова улична осветителна уредба с LED осветители – нова тръбна мрежа за кабелните и други последващи комуникации,  изградени и поставени  нови кабелни шахти, както и 174 м. дъждовна канализация от стъклопластови тръби.

Кръговото кръстовище  е  осъществено с цялостно целево финансиране от  Министерство на финансите  по проект на Община Перник на стойност 1 895 163  лв.

На официалното откриване присъстваха още народните представители Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и д-р Александър Александров, областният управител Ирена Соколова и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет