Антон Койчев, СДС: Вторият тур в София е вероятен, но не е сигурен

Вторият тур на изборите в София е доста вероятен, но не е сигурен. Не са изключени някои изненади за някои хора. Не е невъзможно нещата да приключат с победа на г-жа Фандъкова на първи тур. Това посочи в "Офанзива с Любо Огнянов" Антон Койчев, лидер на СДС-София, кандидат за общински съветник от коалицията ГЕРБ/СДС на Местни избори 2019.

Той изрази това мнение на основата на наблюдения върху досегашната кампания за София. "Тази кампания ще мине като кампания на политическата мимикрия и на лицемерието - като Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която е кандидат и на десните избиратели. Ние от СДС не сме никакъв придатък към ГЕРБ - най-нормалното е най-старата дясна партия да е в коалиция с управляващата дясна партия", посочи Антон Койчев.

Той даде за пример общата програма за София. "Програмата за управление е продължение на работата ни и доказателство за ползотворно сътрудничество между нас. То не винаги е било безоблачно, спорили сме, давали сме алтернативи, но сме запазили изключително добри партньорски отношения и много от политиките ни - регулаторни режими на малкия и средния бизнес, профилактичните програми в здравеопазването, политики относно развитието на града, те са развити на нова основа. Така че ние не сме патерица, а равностойни партньори", изтъкна кандидатът на СДС за общински съветник.

В тази връзка той припомни, че СДС не винаги е имала толкова добро коалиционно сътрудничество. "Мобилизирани сме и имаме изключително разбирателство в кампанията ни. Ние сме били и в други коалиционни формати, и общо взето не пазим много добри спомени от някои практики в миналото - ритане по кокалчетата, менторстване и други", каза Антон Койчев.

По думите му една част от електората на "Демократична България" при евентуален втори тур за кмет на София ще подкрепи Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. "Първо - уточнения за стара и нова градска десница. В България истинската десница ще е около ГЕРБ и СДС - това е извън всяко съмнение, останало са ненужни политически ажиотажи. А как ще гласува електоралният корпус на "Демократична България"? Тези, които имат десен рефлекс в голямата си част ще подкрепят дясната кандидатура на г-жа Фандъкова, друга част няма да гласуват, други ще гласуват за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на - мисля, че това ще се получи", прогнозира Антон Койчев.

По повод обвиненията на опонентите на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за нагласени обществени поръчки, Антон Койчев бе категоричен: "Когато се говори за сигнали за корупция и нагласени поръчки - практиката е ясна: казваш съмненията си и подаваш сигнали. Колко сигнала е подала като омбудсман Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за подобни практики? Нула. Повече какво да говорим по тази тема. Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на е трогателно наивен в някои отношения, дори чаровно наивен в някои моменти, изглежда добри човешки качества, но няма точна представа къде е попаднал и къде иска да стигне - и затова няма да стигне доникъде", отсече Антон Койчев и добави: "Нашата бюлетина е №68!"

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет