Вяра Церовска: Скоро село Рударци ще има нов водопровод

Следващата седмица стартира ремонтът на пътя Драгичево-Рударци-Кладница. Освен преасфалтиране, успяхме да направим така, че в проекта да бъде включена и подмяна на водопроводната мрежа, която е остаряла. Новината съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, която представи пред местните жители своята програма за управление в следващите 4 години.

„Един от големи проблеми в Рударци беше липсата на вода във високите зони. Направихме проект и го защитихме и ще доведем вода през яз. „Студена“ до високите зони. Започването на канализация в Драгичево дава възможност в следващите години да проектираме канализация и на село Рударци“, сподели още Вяра Церовска. Тя беше категорична, че в годините начело на общината, е работила открито в диалог с хората, като това ѝ дава сили и увереност отново да поиска доверието на гражданите.

„През последните 4 години образованието и образователната база бяха наш приоритет. С огромната подкрепа на кмета Вяра Церовска и нейния екип, спасихме и облагородихме местното училище и подобрихме средата, в която учат нашите деца.

Санирахме сградата и подменихме дограмата. Направихме основен ремонт на покрива. Немалко средства и усилия бяха вложени  и в обновяването на читалището. Направихме основен ремонт на покрива. Подменихме дограмата. Направихме вътрешен ремонт и обновихме библиотеката. Когато бях избран за кмет, в Рударци нямаше детска площадка, днес имаме цели 4. Успяхме да подменим 200 тела с ново лед осветление, с което намалихме сметките за  електроенергия значително. Всяка година изкърпваме и асфалтираме улици. Имаме много асфалтирани улици, ще продължим да работим в тази посока“, заяви кандидатът за кмет на населеното място Богдан Богданов.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет