Кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Централен“ в Пловдив Георги Стаменов посрещна участниците в мото поход

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ в Пловдив Георги Стаменов поздрави участниците в мото похода на клубовете на Зонта в България и Румъния.

Маратонът в чест на 100-годишнината на Зонта интернешънъл, най-влиятелната международна неправителствена организация за по-добър живот на жените и момичета в свят без насилие, пристигна снощи на площад „Съединение“.

„Приветствам Ви в един от най-старите живи градове на Европа и Европейска столица на културата през 2019 г. Знам, че в този динамичен свят не винаги е лесно да отстоявате каузата, която се бори за свободния избор и равноправието на жените“, обърна се към участниците Георги Стаменов.

Той им благодари затова, че допринасят за промяната на мисленето и разбиват остарелите догми и изрази надежда, че все повече хора ще ги последват.

„Уверен съм в успеха на благородната Ви мисия и съм готов да подкрепя всички Ваши инициативи, които ще помогнат за осъществяване на целите, които сте си поставили“, заключи кандидатът за кмет на район „Централен“.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет