Пенсионерите в Радомир: Подкрепяме твърдо Пламен Алексиев

Ще подкрепим кандидата за кмет на Радомир от МК “ГЕРБ-СДС” Пламен Алексиев на местните избори. Той винаги се е отзовавал, когато сме имали нужда от помощ. Плащал е с лични пари транспорта за екскурзиите ни, ремонтирал е цялостно помещението, в което се събираме, осигурявал е климатици, телевизия, финансови средства за събирания на празници, т.е. всичко от което сме имали нужда. Призовавам всички от нашата общност да подкрепим неговата кандидатура”. Това каза Настя Найденова, председател на Пенсионерски клуб – Радомир, по време на среща с Пламен Алексиев с пенсионерите от клуба днес.

“Алексиев дори е дарил кръв за мой приятел, като по този начин му е спасил живота. Затова го подкрепям не само като градоночалник, а и спечели уважението ми като човек”, добави възрастен мъж от пенсионерската общност в града. Друг възрастен мъж от града сподели, че много други кметове са минавали през клуба и са обещавали различни неща, но никой не е държал така на думите си, както Пламен Алексиев. “Неговият приемен ден не е в кабинета, а на площада, сред хората, затова го уважавами ще го подкрепя на вота”, допълни той.

По време на срещата с пенсионерите, Алексиев представи отчет пред тях за свършената от неговия екип работа, като набеляза и приоритетите си, ако бъде избран отново за кмет на Община Радомир. Пет нови площадки във всички квартали на града ще бъдат направени до пролетта на идната година, ако хората отново гласуват доверие на кандидата на МК “ГЕРБ-СДС” за кмет на общината. През пролетта на идната година ще бъде обновен и парк “Бучалото” в града, в който хора от всички възрасти ще могат да използват като място за отдих и почивка. Предстои подмяна и на осветлението в града. “Приемаме ви  и ви уважаваме като наши родители. Облагородихме площад “Войнишко въстание”, на който се намира вашия клуб, ще продължаваме да помагаме с каквото можем”, бяха думите и на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир и кандидат за общински съветник от листата на МК “ГЕРБ-СДС”.

Д-р Кирил Ангелов, Председател на здравната комисия в Общински съвет – Радомир и кандидат за общински съветник от листата на МК “ГЕРБ-СДС”, представи дейността на неотложния център, който ще бъде открит в града до края на годината. За нуждите на медицинското обслужване в града ще бъде закупена модерна рентгенова апаратура. Една от неговите идеи е да бъдат организирани безплатни ехографски профилактични прегледи за сърце, бял дроб, житовидна жлеза и др., преди да са се проявили заболяванията.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет