Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков: Арбитражният съд се произнесе в полза на Видин, в дело за над 7 млн. лв.

Днес оборихме една лъжа! И доказахме още веднъж, че управленският екип на Община Видин за мандат 2015 - 2019 е работил винаги в защита на интересите на видинските граждани. Арбитражният съд излезе с окончателно решение в полза на Община Видин по делото, касаещо прекратения договор между Общината и предишните изпълнители на Пречиствателната станция. Като кмет на Видин, носещ отговорност за интересите на Общината, взех решение и прекратих договора с фирмата, изпълняваща проекта за Пречиствателната станция. Категорично и многократно заявявах, че това беше правилното решение. В предизборната кампания хора, които би трябвало добре да разбират какво значи отговорност на местната власт, не се посвениха откровено да лъжат, че община Видин е осъдена по това дело и видинските граждани ще трябва да заплатят 7 милиона лева.

Уважаеми опоненти, лъжата не е начин да спечелите изборите! Калта по другите кандидати не ви прави по-чисти. Новото знаме и новата формация не ви дават нови лица. Говорете за себе си, говорете ЗА, а не против. Уважавайте съгражданите ни и не се подигравайте с труда на колегите от общинската администрация. Това написа в профила си в социалната мрежа кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков, съобщиха от ПП ГЕРБ.

От началото на предизборната кампания до днес, опонентите на ПП ГЕРБ за местните избори в Община Видин тиражираха всекидневно новината, че Общината е загубила дело за 7 млн. лв., заради неправилно управленско решение на кмета Огнян Ценков. Кандидати за местната власт с над 20 годишен стаж в управлението „осъдиха” Община Видин и кмета Огнян Ценков преди да се произнесе Съда. Един от големите успехи, постигнати в мандат 2015-2019г., във Видин, бе връщането на 17 млн. лв. стари задължения и постигането на финансова стабилност. През 2018 г. Министерството на финансите извади Община Видин от списъка на общините в недобро финансово състояние.

„Ние никога не сме водили негативна предизборна кампания - с фалшиви новини и опити за манипулации. Заставали сме срещу предизвикателствата и сме поемали отговорност. Подобни атаки издават страха и слабостта на хората, които ги използват. Няма да им помогнат”, коментираха от ГЕРБ-Видин.

От партийната структура припомниха, че на 14 октомври Пречиствателната станция за отпадъчни води на град Видин бе открита с официална церемония и е едно от най-модерните съоръжения от подобен род в страната.

Коментари

  1. 2019.10.18 | 11:12

    ГЕРБ ПОБЕДА

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет