Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова: Започва мащабен проект за воден цикъл в града

  • 18 октомври 2019 08:39

  • 800
  • 4
© БТВ

Всяка партия излиза по-силна, когато държи на промяната. 2015 г. направих опит да вляза в Общинския съвет на Русе, за да има представител на професионалното образование. Трябваше да се опитам, за да отстоявам проблемите на този вид образование. Това заяви в сутрешния блок на БТВ кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова.

“За мен най-важното е връщането към хората – работа, работа и още работа. На Русе му е необходимо добро здравеопазване и по-екологичен бизнес. Нека хората да се чувстват сигурни. Сред другите ми приоритети са културата, спорта и туризма”, каза още кандидатът на ГЕРБ.

“Ако стана кмет ще спра делението на “наше и ваше”, свое и чуждо”. Ще дам свобода на Русе за развитие, за да може градът да стане такъв с високи доходи. Ще дам свобода за развитие на бизнеса”, допълни кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“.

“Знае се кои са основните замърсители. Всички граждани на Русе могат в реално време да следят показателите. Държавните органи следят за замърсителите. Основният проблем според РИОСВ са фините прахови частици – усилията трябва да бъдат обърнати в тази посока”, коментира инж. Диана Иванова.

“Докато бях областен управител се борих със замърсителите на въздуха. Фирмите-замърсители трябва да си закупят филтри и да си изпълнят задълженията”, допълни Григоров, издигнат от ВМРО – НФСБ.

“Започва мащабен проект за воден цикъл в Русе. Проблемът на много наши граждани ще бъде решен – ще започнем от улиците без канализация”, разкри кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

"Създаването на общински предприятия е показател за успешен град", завърши инж. Диана Иванова.

Инж. Иванова заяви, че би направила без проблем и ще направи ревизия на досегашното управление на Русе.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
800 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мача е уговорен вече,

2019.10.18 | 09:14

1

герб ще дадат кметското място на ВМРО и заедно ще си връткат "фондовете".

някой

2019.10.18 | 11:57

4

едва ли

2019.10.18 | 09:57

3

А Фъндъкова, Йорданка
е на Бойко кy.pтизанка,
той редовно я кy.pдисва,
та й пичка омирисва,
тя се отблагодарява -
евро-средствата му дава.

СДС-то съсипа България,

2019.10.18 | 09:55

2

но иска пак властта.

Добави коментар

Водещи новини