Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се срещна с предприемача Игнат Канев и с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев

  • 17 октомври 2019 15:08

  • 279
  • 2
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се срещна с предприемача Игнат Канев и с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе инж. Диана Иванова се срещна с предприемача и филантроп Игнат Канев и с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

„Имам честта и удоволствието да се срещна с големия вдъхновител и дарител на Русе Игнат Канев. Благодаря много за споделените идеи и опит от българската общност в Канада“, това заяви кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова.

„На срещата заедно с народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев, председателя на общинската организация Росен Даскалов, с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и заместник-министъра на здравеопазването Жени Начева обсъдихме нашите бъдещи планове за развитието на града“, допълни още Диана Иванова.

По време на разговорите Игнат Канев разказа за своя близка приятелка – кметът на град Мисисага г-жа Хейзъл Мак, управлявала 37 години. Довел я в Русе през далечната 1982 година. Тя останала впечатлена от културата на града ни и от Доходното здание.

Канев и министър Кирил Ананиев откриха обновеното отделение "Диализно лечение" в Университетската болница "Канев" в Русе. Отделението бе осветено от Русенския митрополит Наум. Разширението и ремонтът са извършени с 500 000 лева, дарени от фондацията "Игнат Канев".

Последвайте канала на

Novini.bg
279 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.10.17 | 15:33

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

те са най силното крило

2019.10.17 | 15:50

2

на МАФИЯТА ,във момента.

Добави коментар

Водещи новини