Ангел Джамбазки: Трябва да се наложи ред в София

Влизам в тази битка, за да стана кмет и да реализирам програмата на ВМРО. Ако стана кмет, има кой да ме замести в Европейския парламент. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия кандидатът на ВМРО за кмет на София Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Основните ми приоритети са обществен ред и сигурност, чистота на въздуха, отваряне на Витоша и свързването на кварталите с центъра. В момента се обръща внимание на жълтите павета, а се забравят районите на София, заяви Джамбазки.

Незаконните постройки в столицата ще бъдат съборени, а тези, които ги обитават, са свободни да се погрижат за себе си – да си намерят работа и да престанат да паразитират на наш гръб, посочи кандидатът за кмет на ВМРО.

В момента контролите в градския транспорт подминават тези хора, за да не ги набият. Ако стана кмет и има набиване, ще има обратно набиване, качване в камиона на жандармерията и плевене на трева, закани се Джамбазки.

Той добави, че ако спечели кметския пост, ще забрани гей парадите. Някой ще каже, че това не е най-важният проблем. Така е, но е нещо, което може да се направи, посочи Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, като добави, че друго негово намерение е да бъде премахнат паметникът на американските летци и Паметникът на Съветската армия в столицата.

Трябва да се наложи ред в града. Има едино чувство за безредие и хаос, което изнервя хората, това се вижда по улиците, каза още Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Коментари

 1. 2019.10.17 | 17:31

  Толкова вече ни е писнало от тъпотийте ви , че по добре земи се скрий Джендъре !

 2. 2019.10.17 | 17:26

  е защитник на " истамбулската конвенция."

 3. 2019.10.17 | 17:01

  Освен да подскача на място, май за друго не стаА

 4. 2019.10.17 | 16:46

  ТУРИ РЕД, АНГЕЛЕЙ !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет