Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов посети село Иганово

  • 17 октомври 2019 14:18

  • 175
  • 1
Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов посети село Иганово
©

Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов, общинският ръководител на ГЕРБ – Карлово Данка Люртова и кандидатът на ГЕРБ за кмет втори мандат на село Иганово Павел Павлов се срещнаха с жителите на селото.

Пред своите съселяни Павлов направи кратък отчет на свършеното през този мандат и даде заявка, че ще продължи да работи със сърце за по-доброто бъдеще на Иганово. Сред нещата, с които селото може да се похвали, са положени пътни ивици на ул. 4-та; изчистено дере на река "Айдаря" с подпори и зидове; направени частични ремонти на електрическата инсталация на покрива на читалището; ремонтиран покрив на кметството; подменени дренажни тръби на чешмата в центъра; поставен метален пешеходен мост с предпазни парапети над река "Кюй дере"; ремонтирано помещение и обособена компютърна зала; оформена лятна спортна площадка за волейбол, футбол и бадминтон; монтирани 4 камери за видеонаблюдение на сградата на кметството и още много други придобивки.

В края на изказването си Павлов представи и хората, с които ще продължи да управлява населеното място, ако отново получи доверието на игановци като уточни, че тези хора са негов гръб, те са му дали силата да се справя с проблемите и смята, че заедно отново ще управляват добре Иганово.

"Павел Павлов доказа, че може да бъде отговорен кмет, за него нямаше затворена врата в общината, докато не решеше дадения проблем, той не си тръгваше и винаги срещаше разбиране и подкрепа. Преди няколко месеца, когато говорихме дали има желание да се кандидатира за нов мандат, той ми каза, че има силите и енергията да продължи да работи за развитието на Иганово. Ние от ГЕРБ винаги сме го подкрепяли и ще продължаваме. Затова Ви призовавам да дадете доверието си на екипа, който доказа, че може и знае как да управлява“, коментира Данка Люртова.

От своя страна кандидатът за кмет на Карлово д-р Кабаиванов обясни на присътващите какво предстои да се направи в селото в следващия мандат, ако отново бъде избран за кмет на общината: ще се смени водопроводът, ще бъде изградена многофункционална спортна площадка; в проекта на АПИ за ремонт на пътя Певците – Карлово ще бъде заложено направата на тротоари от двете страни на участъка, минаващ през Иганово и пешеходна пътека в центъра на селото.

По думите му в бюджета за 2020 година ще бъде заложено увеличение с 30% на издръжката на пенсионерските клубове, читалищата и младежките клубове, а в рамките на проекта за денонощно видеонаблюдение в цялата община, ще бъдат монтирани още 3 камери: по една на входно-изходните точки от Кърнаре и от Карлово и една – на площада. Ще бъдат ремонтирани и възстановени четирите чешми с течаща балканска вода.

"И всичко това ще се случи, само ако кметът на общината е д-р Емил Кабаиванов", призова присъстващите Данка Люртова.

Последвайте канала на

Novini.bg
175 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.17 | 15:38

1

Абе други кандидати освен ГЕРБ има ли в тая Е*Б*А*Н*А ДЪРЖАВА ??????

Добави коментар

Водещи новини