Кандидат-кметът Детелина Борисова към жители на Стражица: Ако искате промяна в общината, гласувайте за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината

  • 17 октомври 2019 13:28

  • 157
  • 0
Кандидат-кметът Детелина Борисова към жители на Стражица: Ако искате промяна в общината, гласувайте за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината
©

Инж. Детелина Борисова ще продължи проекта за саниране на многофамилните сгради в Стражица, а така домакинствата ще имат по-малко разходи за отопление, ще живеят в по-добри условия. Това заявиха работници и служители в една от най-големите фирми в общината. Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ инж. Детелина Борисова, кандидати за общински съветници от най-голямата партия и кандидати за кметове на населени места посетиха предприятието, което дава заетост на повече от 150 човека.

На срещата присъстваха и великотърновските народни представители от ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, които не скриха удовлетворението си от топлия прием и доверието, с което се ползва сред хората кандидатът за кмет на Стражица от най-голямата партия.

Вие ни оправихте улицата и затова ще гласуваме за вас, обърнаха се към Борисова стражичани, работещи в дружеството. В подкрепа на инж. Борисова се изказаха много хора от малките населени места, където тя и екипът й като кмет са работили за подобряване на инфраструктурата, за ремонт на читалища и др.

Всички вие виждате, че сегашната управа на града го обрича на застой, че няма никакви проекти, санирането е спряно,  няма движение по започнатите от инж. Борисова дейности, казаха  народните представители Станислава Стоянова и Станислав Стоянов. Те посочиха колко активна е инж. Борисова и като заместник-областен управител, и как със своите сериозни контакти в национален мащаб, работи активно за развитието на общината.  И на Стражица, и на цялата страна са нужни такива кметове, които знаят какво искат и как могат да го постигнат, а инж. Борисова е доказала всичко това, категорични са депутатите.

„Помните как заварих Стражица, като станах кмет – много от улиците бяха на калдъръм, нямаше детски площадки, паркове. За съжаление, не ми стигна времето за много от нещата, а след мен сегашната управа не направи нищо за продължение на проектите“, каза инж. Борисова. Тя припомни, че битката за кметското място в Стражица не бе проведена по честен начин, в сегашната предизборна кампания също се използват непочтени методи. „Манипулациите и лъжите от страна на опонентите ми обаче няма да ме спрат“, категорична е кандидат-кметът Борисова.

„Често сегашният кмет казва, че няма пари и затова не се работи. Аз как успявах да намеря финансиране? За това обаче трябва активност и най-вече да милееш за общината си“, каза още Борисова. „Знаете, че вратата ми винаги е била отворена проблемите на всеки гражданин. Ако искате да има промяна на настоящото положение, изберете номер 43 в бюлетината“, призова инж. Борисова.

Хората в Стражица искат инж. Детелина Борисова за кмет, категорични са народните представители от ГЕРБ – В. Търново след поредната си среща с жители на общината.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
157 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини