Фандъкова към Манолова: Вие обещавате всичко на всички

Не се гордея с организацията на ремонта по улица “Граф Игнатиев”, но съм щастлива, че за 14 години в политиката не съм си сменила приятелите. Категорично не е вярно, че сме избрали изпълнители за обществени поръчки. Това коментира кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в дебат по Нова тв с гражданския кандидат за кмет Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Фандъкова заяви, отговаряйки на въпрос, че сама се грижа за стила си и не е суетна.

Има по-уредени и по-малко уредени квартали, но искам да живея там, където е семейството ми. Никога не съм се стремила към власт и позиция, съсредоточена съм да спечеля доверието на гражданите, заяви Фандъкова.

София е един от двата града в България, който увеличава своето население всяка година. Младите хора идват тук заради по-добрата икономическа ситуция. Развитието на икономиката е водещао защото по този начин могат да се увеличават доходите. Имаме големия шанс да привлечен стратегически инвеститор в техонлогичното производство. Голям шанс беше за града ни, че развихме северните територии и направихме добро предложение за привличане на стратегически инвеститор, каза тя.

Поставихме си много конкретни задачи, като изграждане на инфраструктурата. За 10 години увеличихме двойно бюджета, без да вдигаме данъците. Доказала съм, че мога да печеля доверието на Брюксел. Две са големите задачи по отношение на инфраструктурата - намаляване  с 40 % на трафика в града и засилена работа по малките улици и паркитането в кварталите. Предвиждаме изграждането на общински паркинги. Подновихме с 90% от автобусите. Вътрешните рингове са много важни, за да можем да освободим трафика в центъра на града, посочи Фандъкова.

Много е лесно да се води кампания с внушения. Вие обещавате на всички, всичко. Не струват нищо вашите обещания. Да се явяваш за кмет, не е като да говориш от трибуната на Народното събрание, обърна се Фандъкова към Манолова.

На последната сесия на общинския съвет спасихме първите 5 градинди в Младост, каза Фандъкова.

Това, което правим са конкретни проекти и мерки за справяне със замърсяването на въздуха. Като една от мерките за намаляване на замърсяването в дни, за които има прогноза за замърсяването, е включен безплатния транспорт. Иначе, Фандъкова посочи, че нищо безплатно няма, всичко се плаща и то от данъците на хората, с мярката за изцяло безплатен транспорт трябва да се внимава, но тя е заложена.

Град се управлява с конкретни проекти. Никой е е имал и няма чадър от мен. Не се колебая да се освободя от хора, за които има дори съмнения, каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. С агресия и лъжи град не се управлява. Софие я град на свободни хора. Трябва да ускорим темповете на развитие на града, предлагаме конкретни проекти за това, посочи още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Сама вземам решенията си, нямам ментор, който да ми казва какво да правя, отговарям пред гражданите. Това каза от своя страна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Аз съм адвокат, ще работя като адвокат, ако изгубя изборите и отново ще защитавам гражданите, каза Манолова. Големият проблем на София са неравенствата и заради големия брой работещи бедни, и заради голямата разлика между център и кварталите. Няма да увеличавам данъци в следващия 4 годишен мандат.  Ще разчитам на намаляване на корупцията, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. В центъра на София е много сгъстено строителството. Това, което предлагаме ние, е развитие  на северната част на града.

Няма да позволя презастрояването, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Хората искам промяна и не искат повече да живеят в сиво-бял град, не желаят повече ремонт на ремонтите, каза тя.

Коментари

 1. 2019.10.17 | 16:18

  Не може учител да се нарича тъп,учителите са основата на всички професии,щом ограмотяват човека ,значи са стойностни хора,това да наричаш учител тъп може да го каже само прост човек,дори и юрист като Манолова е обучавана от учител,учителя е на първо място от всички професии,омръзна ми да чета изказвания от невежи и ограничени хора.

  1. 2019.10.18 | 17:55

   По принцип си прав. Не може учител да се нарича ТЪП. Да, така е, не трябва! Най-малкото Фандъкова.
   Но доста учители си заслужават такова определение. Твоите учители всички ли бяха "остри". Всички ли бяха умни? Нямаше ли такива, които с тъпотата и незнанието си те дразнеха? Имаше, разбира се.

   А скромната "синя блузка" на Данчето, с която напоследък се явява, е само преднамерена ПОЗА НА СКРОМНОСТ по лош пиар съвет. Доскоро тя се появяваше с перфектни модни дрехи, подмладяващ скъп макияж и фризури.
   А Манолова открай време си е хубава кипра с многобройни ефектни, стилни костюмчета, което дори Борисов мило иронизира.

 2. 2019.10.18 | 14:33

  ОЩЕ КОЛКО МАНДАТА ЩЕ И ТРЯБВАТ НА ФЪНДЪКОВА?ОЩЕ 2? ИЛИ 3?ИЛИ МОЖЕ БИ ОЩЕ 5?

  1. 2019.10.18 | 17:29

   Ми жената СЕ УЧИ, и то на Графа две години за милиони, да слага озъбени плочки и непонятни саркофази на Славейков.
   Мая няма опит, а Данка имаше, когато от учителка по руски стана КМЕТ-КАЛИНКА. Е, Мая има огромен политически, обществен, административен, ръководен опит, ама не е УЧИТЕЛСКИ! Не се зачита за кмет.
   Данка предлага (ха,ха, сега!) "проекти", и го казва без да и пука, че те трябва да се одобрят! И че изобщо НЕ СА НЕЙНИ, а на колективи, доколкото ще ги има.
   Пък Мая "няма проекти"?! Тя има само превъзходна концепция за преобразяването на София от грозен, струпан, задушен, мръсен, сив, неудобен, измъчващ, депресиращ хората град...в светло, жизнерадостно, комфортно, не с привилегировани зони за работа и живеен... Да де, но това НЕ Е КАТО ДА ГОВОРИШ ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, както каза Данчето пред Нова телевизия. Е,браво, "похвали" Народното събрание.

 3. 2019.10.18 | 16:22

  Абе глупаци, като искате ГЕРБ диктатура, без демократична смяна, а до живот, населението накрая като ви изхвърли на бунището мн ще боли!

 4. 2019.10.18 | 09:31

  И ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ.

 5. 2019.10.17 | 16:20

  Абе Тимуре,ризата на Данчето ли ти е проблема,то пък лаладжииката с излъскан фасон сякаш струва нещо.

 6. 2019.10.17 | 16:10

  Корупция има във всяка държава,тези ще махнем ще дойдат още по корумпирани ,защото ще знаят че са следени и ще правят всичко подмолно и прикрито,но не само ,те нищо няма да правят за хората,когато се прави за хората това означава ,че корупцията не е на опасно ниво,спре ли се означава че парите отиват някъде и не стигат до хората.Мислете преди да плюете.

 7. 2019.10.17 | 16:04

  Абе Тимуре,ризата на Данчето ли ти е проблема,то пък лаладжииката с излъскан фасон сякаш струва нещо.

 8. 2019.10.17 | 12:34

  Искаш по-добър живот,
  дай тогаз за Мая вот,
  щото синята тиквеса
  е на Тиквата мутреса.

  1. 2019.10.17 | 16:02

   Мая устните ти са солени,
   Мая ти пак си правила минет,
   о, Мая, но аз не ти се сърдя,
   защото МАЯ, за съм прост червен поет!

  2. 2019.10.17 | 12:59

   Искаш по-добър живот,
   дай тогаз за Мая ,червен картон,
   защото е спукан балон.

 9. 2019.10.17 | 16:01

  Ако ви прави впечатление Фъндъкова не обещава ,тя говори какво е направено и какво предстои да се направи.Всичко е въпрос на време,нищо не става с магическа пръчка,правенето зависи от много фактори,от работна ръка,от квалифицирана работна ръка ,от съобразяване със закони,правила ,финанси и т.н.

 10. 2019.10.17 | 12:53

  Изумен съм колко неподготвена беше Мая Манолова. Не можа да даде конкретика в нейни основни презизборни теми. Нито даде конкретика с кой точно критерий е нагласена обществената поръчка за дадена фирма за електробуси, нито успя да отговори на основният важен въпрос за предложеното от нея отчуждаване на имоти в Младост - колко ще струва и как ще се плати. Наистина не очаквах чак толкова зле да се представи. Иначе беше ясно, че Фандъкова ще говори основно какво предстои да бъде направено, а Манолова основно ще критикува свършеното досега - то беше ясно, че ще е така.

  1. 2019.10.17 | 13:37

   Върви си грухай простотията, така и така си без ум ен.
   Мая имаше най-ясната досега концепция за развитието на Столицата. Данчето само мънкаше, по махленски нападаше Манолова и през две думи внушаваше по глупавите съвети на екипа си, колко Манолова нямала опит! Смешна!

   А на Фандъкова опитът преди 14 години???!!! Но и 14 години кметуване не и дадоха опит и наука, щом преди месец на въпрос за позора на Графа заяви игриво "Ами ... учим се". Ма много милиони ни струва нейното учене! За 14 години се завършва средно образование, със специалност. Щото за кмет на София не е необходима нейната руска гимназия.

   А Мая има огромен политически, обществен, юридически, организационен и урбанистичен опит! И най-важното - висок интелект!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет