Мая Манолова: Привилегията да работя за българските граждани е огромна

  • 18 април 2019 11:06

  • 536
  • 2
© Булфото (архив)

Чувствам се щастлива, но и уморена и за съжаление напоследък - заподозряна в кариерни цели, но истината е, че си обичам работата. Това заяви омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по време на представянето в парламента на доклада за дейността на институцията за 2018 година.

"370 страници -  това е резултатът от усилията на близо 60 души, които работят в институцията. Носи огромно удовлетворение да решаваш проблеми на големи групи хора. Научих се за четири години да се радвам на малките победи. Върша работата си с енергия и с потенциала, с който разполагам", допълни тя. 

"Днес съм тук, за да ви благодаря. Доверието да съм омбудсман ми даде един предишен парламент, а привилегията да посрещам проблемите на хората - ми даде този парламент. Благодаря ви за тази възможност. Привилегията да работя за българските граждани е огромна", каза още Манолова.

"Хората имат нужда от една институция, която да бъде 100 % на тяхна страна. Жалбите по интернет са вече равни на тези, които пристигат с писма по пощата. Лично подадените след изслушване на приемна жалби са вече 3000. Тук трябва да отбележа и другите преки канали за комуникация. Все повече хора ми пишат в социалните мрежи, във „Фейсбук“, звънят ми по телефона. Редовно откриваме горещи телефонни линии, когато възникне проблем, който се отнася до по-големи групи граждани", разкри Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на

Последвайте канала на

Радина Лазарова
536 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бай Симо

2019.04.18 | 10:26

2

ООО, сигурен съм, Майче!!! Няма как да не ти е голяма "привилегия", лицемерна коза такава!!! Само като ти чуя гадния глас, само тембъра ти ме напряга и ме избива на агресия, крадлива и лъжлива твар!!!

wtf!?!?!??!

2019.04.18 | 10:26

1

освен да вдигаш шум, какво свърши за НАС , другарко?!?!?! топлофикация, чез и всички пиявици са по-силни отвсякога и няма развод с тях...комунистическа латерна!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини