Мирослав Петров: В Плевен трябва да се създаде добра среда за младите

  • 16 октомври 2019 18:38

  • 449
  • 0
Мирослав Петров: В Плевен трябва да се създаде добра среда за младите
©

Концепцията, която кметът Спартански развива не е работеща. Трябва да има добра комуникация между общината, правителството и премиера. Кметът трябва да търси инициативи, да ги развива и да има добър екип. Това каза кандидатът за кмет от ГЕРБ за град Плевен Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Плевен не е подготвен за магистралата. Рискуваме съоръжението да мине покрай града без да има връзка към него. Плевен трябва да има обходен, алтернативен път, който да отвежда трафика до магистралата и да има свързаност с града. До 2020 г. такъв път трябва да бъде изграден“, категоричен е кандидат кметът. Той добави, че който и да бъде избран, той трябва да работи за това.

„Демографският проблем за Плевен е голям. Политиката ни е да привлечем инвеститори, да се създаде добра среда за младите. АЕЦ "Белене" е един от основните приоритетите в региона. Категорично стоя зад този проект. Той е изгоден за България. За 7 години ще бъдат инвестирани над 4 милиарда лева в него. Интересува ме развитието на региона“, коментира Петров.

„Битовата престъпност не е толкова определяща в град Плевен, колкото в малките населени места в общината. Това се дължи на липсата на достатъчно полицейски патрули. Ще предложа адекватно виеонабклюдение и екипи за бързо реагиране, въвеждане на общинска полиция“, подчерта кандидатът на ГЕРБ.

„Плевен е университетски град. Плевен е център на медицински учредения. За разлика от другите населени места, тук няма изтичане на кадри. Трябва да се създадат предпоставки за пациентите, които избират да се лекуват в Плевен. Наложително е да има спортна зала в града“, каза още Мирослав Петров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
449 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини