Камарата на строителите към кандидат-кмета на Перник Вяра Церовска: Спечелихте нашето доверие

Спечелихте нашето доверие, когато успяхте да разплатите задълженията към фирмите, които общината ни дължеше от много години. По този начин ние си взехме глътка въздух, за да развиваме своя бизнес в спокойна и сигурна среда. С тези думи Камарата на строителите засвидетелства своята подкрепа към кандидата за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В рамките на срещата беше обсъдено бъдещето на индустриалната зона в Перник, която има за цел да привлече нови инвеститори и да върне обратно работещите в столицата перничани.

„Излизаме с увереност в битката за Перник, защото успяхме да реализираме и да проектираме редица значими инфраструктурни проекти. Сред тях е и мащабният проект за водния цикъл, който трябваше да се случи със задна дата преди повече 10 години. Проектът не включваше нито една вътрешноградска улица. Когато поехме управлението на община Перник, изготвихме прединвестиционните планове и проучвания, които са одобрени. Вече имаме подписан договор с Министерството на околната среда и водите. Има осигурено финансиране и започва поетапната подготовка за реализирането на водния цикъл“, заяви Вяра Церовска. В тази връзка голяма част от строителните фирми също ще бъдат ангажирани в изпълнението на проекта.

„Ще продължим да използваме всички възможни механизми и лостове за финансиране , за направим града ни по-модерен и привлекателен за живот и инвестиции“, категорична беше кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет