Вяра Церовска представи своята програма пред работещите в две големи фирми в Перник

Големият успех на нашето управление е, че стопихме с 15 милиона лева задълженията на община Перник, които наследихме. Подобрихме инфраструктурата и комуникациите. Това остава нашият голям приоритет и през следващия мандат. Ще бъдат реализирани нови кръгови кръстовища, ще направим ремонт на улиците и тротоарите в кварталите и в малките населени места. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска, която заедно с народния представител д-р Александър Александров, общинският ръководител Ирена Соколова и кандидатите за общински съветници, се срещнаха с ръководствата и работещите в две от големите фирми на територията на общината.

,,Ние сме си поставили една голяма цел - да променим хоризонта за Перник. Започнахме с кръговото кръстовище в кв. ''Изток'' и цялостния ремонт на ул. ''Софийско шосе''. Направихме проектиране и ще завършим кръговото движение в кв. ''Хумни дол''. Предстои изграждане на пътна връзка ''Марина бара'' - една изключително важна предпоставка за изнасянето на движението на превозните средства от центъра на града. Община Перник има договор с Министерството на околната среда и водите за реализиране на мащабния проект за водния цикъл, за да може върху него да се случи тази инфраструктура на улици“, отбеляза кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Народният представител д-р Александър Александров посочи, че ГЕРБ е единствената партия, която не дава празни обещания, а показва видими резултати.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет