Живко Тодоров от ГЕРБ и Гергана Микова от НФСБ в дебат за кметското място на Стара Загора

  • 15 октомври 2019 08:30

  • 1208
  • 5
Живко Тодоров от ГЕРБ и Гергана Микова от НФСБ в дебат за кметското място на Стара Загора
© Булфото/ Фейсбук - Микова

Направихме нова индустриална зона с газ, ток, канализация и направен път. До няколко месеца зоната ще се запълни, тъй като има силно желание за инвестиции. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ.

"Бих направила инфраструктурата извън зоната на града. Стара Загора се развива добре на фона на цялата страна, но има неща, които могат да бъдат променени”, каза още Гергана Микова, кандидат за кмет на Стара Загора от НФСБ.

“Бизнесът от години се оплаква от липсата на качествена работна ръка. В момента инвестираме в училище за млади таланти – информатика, математика и други науки. Ще доразвиваме и Тракийския университет”, допълни Тодоров.

“Общината трябва да създаде и условия на вече работещия бизнес – удобен транспорт за работещите и условия за бизнес инвестиции”, коментира кандидатът за кмет на Стара Загора от НФСБ.

"Имам идея на територията на бивше летище да се изгради открит Експо център", разкри още Тодоров от ГЕРБ.

"Ако има подходяща инфраструктура, хората ще се върнат по селата и ще отглеждат култури", каза Микова от НФСБ.

"Предстои закупуването на нови електрически автобуси. Следващата година ще ги имаме", сподели кандидатът на ГЕРБ.

"Ще заложим на алтернативните начини на транспорт - колела, тротинетки и градски транспорт. Колите, които замърсяват повече - ще плащат повече. В Стара Загора няма сериозно замърсяване на въздуха, основните замърсители за печките през зимата", допълни Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

"Болницата в Стара Загора трябва да бъде запазена на всяка цена - тя обслужва не само града и много други общини", коментира Гергана Микова, кандидат за кмет на Стара Загора от НФСБ.

"През следващите 2 години управлението трябва да даде повече правомощия на кметовете и областните управители", разкри Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ.

(Снимки: Нова телевизия)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1208 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Нерегистриран

2019.10.15 | 09:46

5

А за другият кандидат, който беше в студиото, защо не пишите нищо? Може би защото от далече Ви личи от къде идва финансирането на този сайт?

ГРАД КОЗЛОДУЙ

2019.10.15 | 09:19

4

А БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА У НАС ЖИВЕЯТ ТРУДНО И СА НА РЬБА

ANTIFA

2019.10.15 | 09:01

1

ЗНАМ ЧЕ ОТ СРАМ ИМ Е КАЗВАНО ЧЕ СА БЪЛГАРИ НО НЕ ВЯРВАМ ЧЕ СА БИЛИ ТАКИВА НА ДЕЦАТА РАЖДАНИ СЛЕД 100 ГОДИШНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА БЪЛГАРКИ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ И ПОСЛЕ 200 ГОДИНИ ГЪРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО ПОСЛЕ 500 ГОДИНИ ТУРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО НЕ ВЯРВАМ ИЗОБЩО ДА СЪЩЕСТВУВА ДОРИ ЕДИН БЪЛГАРИН

ГРАД КОЗЛОДУЙ

2019.10.15 | 09:18

3

ПО ТУРСКО БАШИБОЗУКА Е БИЛ ОТ ЦИГАНИ

Кольо Мамата

2019.10.15 | 09:08

2

Те бяха трима в студиото! Третия защо сте го пропуснали?Мисля, че беше от БСП

Добави коментар

Водещи новини