Мариета Борисова, кандидат за кмет на Кубрат: Ще работя за повишаване на стандарта на живот в общината

  • 14 октомври 2019 11:06

  • 233
  • 0
Мариета Борисова, кандидат за кмет на Кубрат: Ще работя за повишаване на стандарта на живот в общината
©

Наясно сме с цялата отговорност, която носи кметът и екипът му, но това само ни мотивира да работим за по-доброто бъдеще на Кубрат, за повишаване стандарта на живот, за осигуряване на сигурност и спокойствие за гражданите, както и за подобряване на инфраструктурата в общината. Това заяви кандидатът за кмет на Кубрат от ГЕРБ Мариета Борисова по време на среща с жители на общината.

Други важни приоритети, заложени в предизборната програма, са подобряването на материално-техническата база на детските градини и училищата, както и подобряване на качеството на храната в учебните заведения.

Да изкажат своята подкрепа към най-младия кандидат за кмет в община Кубрат дойдоха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община и народният представител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

"Мога да изредя поне 43 причини защо да изберете г-жа Борисова за кмет на Кубрат. Тя е изключителен професионалист, човек с ясни цели и приоритети, за когото бъдещето на Кубрат е на първо място“, изтъкна Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, пред жители на Кубрат.
   

Последвайте канала на

233 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини