Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще работи за европейската визия на общината

  • 12 октомври 2019 17:50

  • 529
  • 0
Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще работи за европейската визия на общината
© ГЕРБ

Много работа и изпълнение на поетите ангажименти – това е основното, което очакват хората, и е наше мото, защото отговаря на стила ни. Дейността ни е с фокус върху осигуряване на реални възможности за жизнена перспектива на хората и устойчив икономически растеж.

Това заяви на среща с граждани в Самоков областният координатор на ГЕРБ за София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. В дискусията взе участие и министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Сред най-важните проблеми Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard посочи също подобряване на инфраструктурата и на достъпа в региона и цялата Софийска област. “Обещахме старта на пътя Дупница–Самоков и той вече се работи. Има проучвания и подготовка за изпълнение на трасето Костенец – Радуил – Боровец – Самоков, което е изключително важно за Боровец и зимния туризъм. Има необходимост да се укрепи свлачището. Хората споделят проблеми, свързани с инфраструктурата също на околната среда, ВиК, канализацията. Боровец е най-старият ни планински курорт и за него е ключово да стане целогодишен, да подпомогне местната икономика и да създаде повече работни места за привличане на млади хора и еврофинансиране“, обясни Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. „Добри са перспективите за развитие пред гимназията по туризъм в града“, каза още тя.

„Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Самоков Валентин Милушев е човек на действието, работи близо до хората изключително енергично. Ако бъде избран за кмет, ще се работи за европейската визия на Самоков и да е един от най-добрите градове за живеене у нас“, каза областният координатор на ГЕРБ. „Ние сме до Вас, за да намираме решенията заедно във всяко населено място от областта и изпълняваме ангажиментите, които сме поели“, обобщи Ангелкова и поздрави жителите на Белчин за включването на района в новите европейски „ЕДЕН” дестинации. Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard припомни, че според Закона за туризма кметовете на общини, в чийто район има национални курорти, ще имат ангажимент да инвестират в инфраструктурата им.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
529 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини