Проф. Антоанета Христова: Предизборната кампания в София няма да изиграе някаква голяма роля за нагласите на хората

Хората не очакват някаква кой знае каква предизборна кампания в София. За мен хората познават двете кандидатки и са взели решение за кого ще гласуват. Според мен предизборната кампания няма да даде някакъв решителен обрат в нагласите.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 политическият психолог проф. Антоанета Христова. "Грешката на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е, че в момента се опитва да направи завой надясно, като всички знаят за нейната лява идентификация. Лошо е, че тя се опитва да се дистанцира от лявото. Манолова много трудно ще повтори модела Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Това е невъзможно. Със сигурност Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на не е Румен Радев", каза още тя.

Гост в студиото беше и политологът Мария Пиргова. "В София никога не се е гласувало за ляв политик, който да управлява града. В София винаги се е гласувало за партиите център-дясно. БСП е в ужасен разпад. БСП много отдавна не лява партия. Със сигурност в България лявото и дясното са се поизгубили. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на може да има някакъв шанс за успех, защото и ГЕРБ в момента не са в най-стабилното си състояние", прогнозира Пиргова.

Коментари

  1. 2019.10.15 | 11:35

    Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива сврака.. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла.. Но е ясно, че Софиянци, няма да предпочетат една червена шаврантия, пред една читава и неопетнена кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане.

  2. 2019.10.12 | 23:05

    Защо винаги когато правят коментари започват и завършват с БСП,не е ли това знак на кого служат тези психолози и политолози, г-жа Паргова как така видя "ужасния" разпад в БСП,а не видя и не коментира разпада в ГЕРБ,нали там всеки ден Борисов ходи да спасява положението

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет